Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 13.03.2020 14:55
Кількість переглядів: 574

З нагоди професійного свята працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у Великобурлуцькому каналізаційно-водопровідному комунальному підприємстві «Водоканал» пройшли урочисті збори трудового колективу.

Працівників комунального підприємства привітав зі святом Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, який відзначив, що їх робота є однією з найважливіших, адже це – якісні побутові послуги населенню, охайність і чистота населених пунктів. Саме від відповідальності та сумлінного ставлення до щоденних обов'язків, доброзичливого ставлення до споживачів послуг залежать комфортні умови життя громади. Подякував за самовіддану працю на благо людей і побажав доброго здоров’я, щастя та нових професійних здобутків.

Селищний голова вручив директору підприємства Олександру Пономарю Почесну грамоту Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації і Харківської обласної організації профспілки робітників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України за значний особистий внесок у забезпечення роботи галузі, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята.

За вагомі трудові здобутки, сумлінну працю по наданню побутових послуг населенню та з нагоди професійного свята Почесними грамотами Великобурлуцької селищної ради були нагороджені:

Батула Микола Васильович - машиніст екскаватора Великобурлуцького комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водоканал»;
Бондар Ольга Вікторівна - підсобний робітник Великобурлуцького комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водоканал»;
Павлюков Анатолій Володимирович - слюсаря аварійно-відновлюваних робіт Великобурлуцького комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водоканал».

Також п’ять працівників були нагороджені почесними грамотами підприємства за високу майстерність та сумлінне виконання обов’язків.

Всі відзначені працівники отримали грошові заохочення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних