Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шукаємо молодих і талановитих! Оголошуємо конкурс для творчої молоді!

Дата: 10.03.2020 14:55
Кількість переглядів: 672

КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» оголошує про старт прийому творчих доробків на конкурс молодих поетів ім. Раїси Баштан «Березневі струни», який започатковано з метою виявлення, стимулювання, розвитку, соціальної підтримки і реалізації літературних здібностей талановитої молоді Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади та сприяння їх самореалізації.

До участі в конкурсі запрошуються учасники аматорського мистецтва, учнівська,студентська, працююча та непрацююча молодь, молодь з обмеженими можливостями та особливими потребами (неповнолітні у супроводі дорослих), усі бажаючі, хто пише вірші віком від 13 до 35 років та проживає на території Великобурлуцької громади, які надіслали конкурсні роботи в установленому порядку, що затверджений в положенні про конкурс.

На конкурс мають бути подані поетичні твори (5-10 віршів), написані українською мовою, які раніше не друкувались, не розповсюджувались будь-яким чином, і права на які не були передані третім особам. Тематика творів не обмежена. Не розглядаються твори, які мають антиукраїнський характер, пропагують насильство, расизм, містять ненормативну лексику або написані суржиком.

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку до 20 березня 2020 року за адресами: електронна пошта – vburluk.zrb@gmail.com, поштова адреса – КЗ«Великобурлуцька публічна бібліотека», вул. Паркова, 3, смт Великий Бурлук, Великобурлуцький р-н, Харківська обл.

За більш детальною інформацією звертатись за телефонами:
(05752) 5-48-19,  0664442947

Оргкомітет

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних