Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шукаємо молодих і талановитих! Оголошуємо конкурс для творчої молоді!

Дата: 10.03.2020 14:55
Кількість переглядів: 662

КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» оголошує про старт прийому творчих доробків на конкурс молодих поетів ім. Раїси Баштан «Березневі струни», який започатковано з метою виявлення, стимулювання, розвитку, соціальної підтримки і реалізації літературних здібностей талановитої молоді Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади та сприяння їх самореалізації.

До участі в конкурсі запрошуються учасники аматорського мистецтва, учнівська,студентська, працююча та непрацююча молодь, молодь з обмеженими можливостями та особливими потребами (неповнолітні у супроводі дорослих), усі бажаючі, хто пише вірші віком від 13 до 35 років та проживає на території Великобурлуцької громади, які надіслали конкурсні роботи в установленому порядку, що затверджений в положенні про конкурс.

На конкурс мають бути подані поетичні твори (5-10 віршів), написані українською мовою, які раніше не друкувались, не розповсюджувались будь-яким чином, і права на які не були передані третім особам. Тематика творів не обмежена. Не розглядаються твори, які мають антиукраїнський характер, пропагують насильство, расизм, містять ненормативну лексику або написані суржиком.

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку до 20 березня 2020 року за адресами: електронна пошта – vburluk.zrb@gmail.com, поштова адреса – КЗ«Великобурлуцька публічна бібліотека», вул. Паркова, 3, смт Великий Бурлук, Великобурлуцький р-н, Харківська обл.

За більш детальною інформацією звертатись за телефонами:
(05752) 5-48-19,  0664442947

Оргкомітет

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних