Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший «Чемпіонат Великобурлуцької селищної ОТГ з нард 2019 року»

Дата: 16.12.2019 14:53
Кількість переглядів: 653

14 грудня 2019 року в смт Великий Бурлук, в приміщенні відділу освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради відбулися спортивні змагання перший «Чемпіонат Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади з нард».

Своє бажання взяти участь у цих протиборствах виявили: Сулько Сергій (ЗСУ), Гузійов Ігор (ЗСУ), Чернявський Олександр (Центральна районна лікарня), Пироженко Микола (ВСОТГ), Кормілець Олексій (ВСОТГ), Єршов Сергій (ДПСУ), Антоненко Євген (ГО «ФФВР»), Стокін Костянтин (ЧП «Стокін»). Перед початком змагань керівники Великобурлуцької селищної ОТГ привітали учасників і побажали їм продемонструвати яскраву та чесну боротьбу і подальших успіхів у цьому  виді спорту, який починає розвиватися у громаді. Змагання розпочалися о 9:00.

Учасники були розбиті на дві групи :
- гр.«А»: Кормілець О., Антоненко Є., Чернявський О., Єрошов С.;
- гр.«В»: Пироженко М., Стокін К., Сулько С., Гузієв І.

В групах кожний зіграв з кожним по одному матчу до двох переможних партій. Переможцями в своїх групах стали Антоненко Є. та Стокін К, а от хто посяде друге місце, яке давало право продовжити змагатися, в обох групах вирішувалося в останньому груповому турі. З гр.«А» до наступного раунду вийшов Кормілець О. перемігши Чернявського О. з рахунком 2:0, з гр.«В» Сулько С., який з таким же рахунком здолав Пироженка М.. В першому півфіналі Антоненко Є. впевнено обіграв Сулька С.-2:0, а от у другому півфіналі зав’язалась боротьба. Перші дві партії – 1:1, для виявлення учасника фіналу вирішальна третя партія. До самого останнього кидка «зар» (гральні кубики в нардах) питання що до фіналіста висіло в повітрі… кидок і в фіналі Стокін К. В поєдинку за третє місце Сулько С. виграв у Кормільця О. 2:0, і став бронзовим призером чемпіонату. Фінальний матч. Для його проведення організатори турніру надали гральну дошку ексклюзивної роботи, красу якої оцінили і учасники змагань і вболівальники.

Перша партія за Антоненком Є., 1:0, другу партію Стокіну К. програвати не можна. І ось апогей другої партії. Перед останнім кидком у «домі» у Стокіна К. чотири фішки, у Антоненка Є. дві та ще й на першій ячейці. Першим кидає Костянтин ( для того що б виграти в цій партії та продовжити боротьбу в фіналі йому не обхідно викинути «куш» 4x4). Кидок…. «куш» 3x3, отож звання ПЕРШОГО ЧЕМПІОНА З НАРД здобув Євген Антоненко, який  продемонстрував висококласну гру в усіх зіграних партіях.

Переможець та призери чемпіонату з нард нагородженні медалями та грамотами. Висловлюємо слова подяки С.М. Кузніченку та Д.Є. Пархоменку в організації та проведенні цих спортивних замагань.

Євген АНТОНЕНКО,
головний спеціаліст відділу освіти, культури, спорту та туризму
Великобурлуцької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.