Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуються роботи по впорядкуванню стадіону

Дата: 18.05.2020 14:53
Кількість переглядів: 619

Розвиток спортивного руху, спортивне виховання підростаючого покоління, залучення громади до участі в спортивних заходах і змаганнях є важливим питанням, адже спорт – це основа здорового способу життя. Карантин безумовно впливає на всі сфери життєдіяльності громади, в тому числі на час карантину обмежено проведення спортивних змагань. Проте зараз необхідно підготувати спортивні об’єкти до майбутніх заходів.

Одним з найбільш значимих таких об’єктів є стадіон в смт Великий Бурлук, зокрема необхідно підтримувати в належному стані футбольне поле. Для цього, завдяки спонсорській підтримці ТОВ «ЮРАЙ ЛТД», а саме безкоштовно наданій техніці та проведеними роботами, було здійснено попередній етап по вирівнюванню футбольного поля.

Фото без опису

За кошти селищного бюджету було придбано газонокосарку, яка буде використовуватися на спортивних об’єктах громади, і яка вже пройшла випробування на футбольному полі стадіону смт Великий Бурлук.

Фото без опису

Великобурлуцькою селищної радою приділяється значна увага питанню впорядкування стадіону. За останні два роки вже проведено великий обсяг робіт з його реконструкції: відремонтовано будівлю, в якій обладнано роздягальні для гравців команд, встановлено душові кабінки, умивальники, забезпечено приміщення холодною та гарячою водою, влаштовано кімнату для арбітрів. Також на території полагоджено і пофарбовано футбольні та вхідні ворота, огорожу навколо спортивної споруди, встановлено крісла для вболівальників та накриття над ними.

Звертаємося до мешканців та гостей селища з проханням дбайливо ставитися до спортивних об’єктів та спортивного обладнання. Маємо надію, що стадіон буде одним з осередків спортивного життя Великобурлуцької громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних