Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Ти – солдат України»

Дата: 12.06.2020 14:53
Кількість переглядів: 639

Сьогодні в урочистій і хвилюючій атмосфері проводжали призовників Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади до лав Збройних Сил України. Армія – це школа мужності, хоробрості і стійкості, справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги, школа особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

З честю та гордістю будуть нести військову службу, вірою і правдою служитимуть рідній Батьківщині достойні сини Великобурлуччини: Андрій Величко, Сергій Величко, Олександр Добриднік, Олександр Іванов, Владислав Носач, Андрій Солодкий, Олександр Удовіченко, Дмитро Яцина.

Привітав призовників очільник Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади Віктор Терещенко та вручив подарунки від селищної ради. Свою материнську настанову на щасливу службу дала майбутнім солдатам Наталя Іванова, мати призовника Олександра Іванова. До вітань приєдналися військовий комісар Великобурлуцького районного військового комісаріату майор Міралі Кулієв та учасник Операції Об’єднаних Сил Михайло Шишков. Благословив юнаків на мирну військову службу настоятель Свято-Преображенського храму, протоієрей Іван Надич.

Музичні вітання подарували для присутніх аматори сцени Великобурлуцької громади: Світлана Кашенко, Вікторія Бульба, Станіслав Кравченко, Ірина Корсун, Анастасія Кравченко, Дмитро Андрущенко та випускники зразкового аматорського хореографічного колективу «Слов’яночка» Анна Каптанна та Станіслав Катасонов.

Шановні призовники! Нехай успішною буде строкова служба, нехай гордиться вами Великобурлуцька громада і обов’язково здійсняться всі ваші мрії  та бажання!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.