Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник голови ХОДА Євгеній Грицьков з робочим візитом побував в смт Великий Бурлук

Дата: 19.06.2020 14:48
Кількість переглядів: 608

На робочій нараді з заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенієм Грицьковим було обговорено  найбільш актуальні та проблемні питання соціального захисту дітей.

Напередодні свята - Дня батька, заступник голови ХОДАЄвгеній Грицьков, селищний голова Віктор Терещенко, голова райдержадміністрації Василь Сорокін, начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Ольга Шевченко, директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олена Хватинець відвідали сім’ї, в яких завдяки формуванню відповідального батьківства забезпечено сприятливі, комфортні умови для всебічного розвитку дітей.

Перша зустріч відбулася з родиною учасника антитерористичної операції Валерія Кузніченка. В цій сім’ї виховується двоє дітей, які по праву вважають свого люблячого батька героєм. Гості відвідали дитячий будинок сімейного типу Володимира та Галини Саніних. На сьогодні подружжя виховує 9 дітей, а повнолітні вихованці, що вже вибули з їхньої сім’ї, підтримують з ними теплі родинні стосунки. Побували у прийомній родині Олексія Будніченка, який сам виховує 7 дітей, віддаючи їм батьківську любов, знання та досвід.

Заступник голови обласної державної адміністрації поспілкувався з сім’ями, привітав  батьків з прийдешнім святом та вручив листи-подяки голови обласної державної адміністрації Олексія Кучера.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних