Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічні свята для малечі

Дата: 03.01.2019 14:39
Кількість переглядів: 545

Усі діти з нетерпінням чекають на новорічні свята, а завдання дорослих – зробити цей зимовий час особливим для кожного малюка. Великобурлуцька селищна рада не залишилась осторонь та здійснила цілий ряд заходів для перетворення новорічних свят на справжню казку.

Великобурлуцькою об’єднаною територіальною громадою було організовано дві поїздки на новорічні вистави для наймолодших членів нашої громади, виділено необхідний транспорт. Дітлахів супроводжували працівники селищної ради.

Так 27 грудня 2018 року за запрошенням Харківської обласної державної адміністрації 20 дітей відвідало святкову виставу «Новорічні космічні пригоди» в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.В.Лисенка. Дітей розважали персонажі казок та мультфільмів: Фіксики, Феї Вінкс, Маша та Ведмідь і багато інших. Малюки перенеслись на різноманітні казкові планети та спостерігали за їх визволенням від злої Відьми. Дітлахи поверталися додому у веселому настрої та сповнені цікавими враженнями.

Вже в Новому 2019 Році 2 січня 25 дітей побували на святковій виставі «Чарівник крижаного міста», яка відбувалась на воді у басейні «Локомотив» в м. Харків. Цікавими та видовищними номера порадували дітлахів представниці збірної команди України з синхронного плавання. Дійовими персонажами вистави були герої казки Чарівник країни Оз: Еллі з песиком Тотошкою, опудало Страшила, Добрий Лісоруб, Хоробрий Лев, а також на свято завітав Дід Мороз зі Снігуронькою. Захоплення яскравим дійством сяяло в дитячих очах.

Не забули в селищній раді і про солодкі подарунки – було виділено кошти на придбання новорічних подарунків для учнів КЗ «Великобурлуцький ліцей», КЗ «Площанський ліцей», КЗ «Першогнилицький ліцей» вихованців Великобурлуцького дошкільного навчального закладу «Сонечко» та Центру дитячої та юнацької творчості. Також за кошти селищного бюджету було придбано солодкі подарунки для 110 дітей пільгових категорій: дітей-інвалідів, дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з малозабезпечених сімей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних