Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг, присвячений Дню Гідності і Свободи

Дата: 21.11.2019 14:36
Кількість переглядів: 604

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – свято на честь початку  двох революцій: Помаранчевої революції в 2004 році та Революції Гідності 2013 року. Саме сьогодні як 15 так і 6 років тому  народ України вийшов на вулиці, аби назавжди змінити своє життя. Майдан став центром революції, осередком правди і свободи, площею добра, тепла, дружби, любові, братерства й гідності, місцем, де люди стали на захист демократичних цінностей, національних інтересів України та її європейського вибору навіть ціною власного життя. Ми маємо пам’ятати героїзм Небесної сотні.

З нагоди вшанування подвигу учасників Помаранчевої революції і Революції Гідності та увіковічення пам’яті Героїв Небесної Сотні працівниками КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» був підготовлений та проведений у фойє КЗ «Великобурлуцький будинок культури» мітинг за участю керівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, делегацій трудових колективів, установ, представників громадськості та ЗМІ. Захід традиційно розпочався з Гімну України. Перед присутніми з привітальними словами виступили голова Великобурлуцької районної ради Олександра Федорівна Жиліна, Великобурлуцький селищний голова Віктор Миколайович Терещенко та перший заступник голови Великобурлуцької районної державної адміністрації  Олександр Михайлович Шестопалов. Привітання від Народного депутата України Дмитра Шенцева з нагоди свята Дня Гідності та Свободи зачитала ведуча Євгенія Хруставчук.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО та ООС,усіх синів і доньок українського народу, які у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче - життя, заради свободи та світлого майбутнього нашої держави. Мітинг завершився покладанням квітів до пам’ятного знаку Незалежності України.

Методист КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека»
Наталія Носко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.