Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРО СТАН ЗАКЛЮЧЕННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ З ЛІКАРЯМИ «ПЕРВИНКИ»

Дата: 20.05.2020 14:34
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

З 1 квітня 2018 року в Україні розпочалася кампанія по укладенню договорів із сімейними лікарями. На сьогоднішній день в Великобурлуцькому  районі укладено 15340 декларацій з лікарями первинної ланки, що складає більше 70,6 % мешканців нашого району (обласний складає 78%).

На сьогодні в амбулаторіях загальної практики – сімейної медицини КНП «Великобурлуцький Центр первинної медико-санітарної допомоги працює 8 сімейних лікарів, 1 лікар педіатр та 1 один лікар проходить спеціалізацію по сімейній медицині.

Чекають на своїх пацієнтів ще 2 лікаря «первинки».

Для тих, хто з будь-яких причин, поки що, не має свого сімейного лікаря – саме час його обрати та укласти з ним декларацію.

В амбулаторії загальної практики – сімейної медицини  Ви  можете підписати декларацію з  сімейними лікарями - Мельниковою Яною Сергіївною (АЗПСМ с. Шипувате) та Селютіною Людмилою Миколаївною (АЗПСМ смт Великий Бурлук). За додатковою інформацією звертайтеся до реєстратури амбулаторії за адресою с. Шипувате, вул. Центральна, буд. 16, телефон 91-2-35, смт Великий Бурлук, вул. Виноградна, буд. 2, телефон 5-20-25.

Нагадуємо, що обрати чи змінити свого лікаря можна будь-коли. Процес укладання декларацій з лікарями первинної ланки не має кінцевої дати.

Щоб укласти декларацію з лікарем «первинки» необхідно:

  1. Визначитися з вибором лікаря та перевірити наявність у нього вільних місць. Більше інформації про лікарів «первинки» КНП « Великобурлуцький ЦПМСД»  адреси амбулаторії та контактні телефони можна подивитись на сайті – КНП « Великобурлуцький ЦПМСД»
  2. Взяти паспорт, ідентифікаційний номер та телефон. Якщо ви підписуєте декларацію з лікарем, який буде обслуговувати Вашу дитину, то, крім цього, також знадобиться свідоцтво про народження дитини.

Телефон потрібен для отримання SMS-коду, а ідентифікаційний код – щоб засвідчити систему, що ви є платником податків, з яких держава сплачуватиме вам послуги лікаря. Замість паспорта можна принести довідку біженця чи тимчасове посвідчення громадянина України.

  1. Прийти до реєстратури амбулаторії медичного закладу де працює обраний Вами лікар. Спитати в реєстратурі спеціаліста, який оформить декларацію. Її робитимуть в електронній формі і безкоштовно (на сайті Міністерства охорони здоров’я можна переглянути, як виглядатиме заповнена реєстратором декларація).
  2. Назвати медичному  працівникові SMS-код, який після внесення даних у декларацію Вам надійде. Це необхідно, щоб підтвердити Ваш мобільний.
  3. Отримати свій примірник декларації. Перевірте, чи немає в декларації одруківок і фактичних помилок. Якщо є – повідомте про це, і її перероблять. Примірник з остаточними даними роздрукують двічі: для вас і для медзакладу. Підпишіть обидва.
  4. Ви можете звертатись до Вашого лікаря з будь-якими питаннями, пов’язаними зі здоров’ям.

Крім безпосереднього обстеження і лікування, лікарі первинної ланки в разі необхідності можуть також видавати направлення до вузькопрофільних спеціалістів(з першого липня 2020року звернутися на прийом можно тільки за направленням сімейного лікуря або лікуючого лікаря), виписувати рецепти на ліки, в тому числі, які підпадають під програму “Доступні ліки” (безкоштовні ліки в аптеці, за які платить держава), та будь-які медичні довідки. 

Шановні  Великобурлучани! Приходьде , ми чекаємо на Вас!

Адміністрація КНП
«Великобурлуцький Центр ПМСД»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних