Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХІХ обласний етап фестивалю ораторського мистецтва «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя»

Дата: 21.10.2019 14:29
Кількість переглядів: 611

17 жовтня 2019 року у приміщенні КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся ХІХ обласний етап фестивалю ораторського мистецтва «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя» (О. Довженко).

Захід проводився з метою виявлення й підтримки лінгвістично обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, розумових здібностей, формування громадянської та загальнокультурної компетентностей, виховання почуття національної гідності й патріотизму, з нагоди Дня української писемності та мови.

У фестивалі брали участь учні 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти, які стали переможцями фестивалю на районному (міському) рівні.

Великобурлуцьку ОТГ представляла Доля Тетяна, учениця 11-Б класу КЗ «Великобурлуцький ліцей» (учитель Келеберда Л.М.), і посіла третє місце. У першому турі свої трихвилинні виступи представили 57 учасників. Журі  довго визначалося з вісьмома переможцями, бо виступи були різні, яскраві. Тетяна вразила всіх природністю, емоційністю та чуттєвістю. Не змогли залишити байдужими слова з виступу про рідний Великий Бурлук: «Мені  доводилося бувати у багатьох обласних центрах нашої держави, бачити п’ять із семи чудес України, два роки жити у Кропивницькому, але  я зрозуміла, що рідніше від бабусиної хати, чорнобривців під тином і свисту бабаків в найближчому яру, не може бути нічого».

У другому турі вісім учасників, об’єднавшись у пари за певною темою, вели діалог, у якому мали виявити красномовство, вміння грамотно будувати репліки. Тетяна добре трималася, була переконливою і довела, що гідна бути серед переможців. У підсумку Доля Тетяна посіла почесне ІІІ місце в обласному етапі фестивалю.

Приємно констатувати, що в нашій громаді є обдарована молодь, за якою майбутнє. Вітаємо!

Відділ освіти, культури, спорту та туризму
Великобурлуцької селищної ради

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних