Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новинки літератури на полицях бібліотек Великобурлуцької громади

Дата: 10.03.2020 14:26
Кількість переглядів: 537

Шановні любителі книги!

Упродовж лютого 2020 року фонди бібліотек Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади поповнились новинками, що безкоштовно надійшли  в рамках  виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2018 року № 941-р «Про затвердження переліку книжкової продукції для поповнення бібліотечних фондів». За цією програмою з обмінного фонду ОКЗ «Харківська обласна універсальна наукова бібліотека» до обмінного фонду КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» надійшов 551 примірник на суму 70 279,67 грн. 

Література була прийнята, оброблена та розподілена по бібліотекам Великобурлуцької громади.  КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» отримала  237 примірників на суму 33 483,52 грн., КЗ «Великобурлуцька бібліотека для дітей» - 244 примірника на суму 29 594,65 грн., Площанська сільська бібліотека-філія - 30 примірників на суму 2 966,50 грн., Канівцевська сільська бібліотека-філія – 15 примірників на суму 1 499,50 грн., Першогнилицька сільська бібліотека-філія – 25 примірників на суму 2 735,50 грн. 

Нова література вже на полицях у бібліотеках. Видання різноманітні за темами та жанрами, тож кожен читач, від малечі до людей старшого віку,  зможе  підібрати для себе щось цікаве і корисне. До Вашої уваги сучасні, пізнавальні новинки відомих українських та світових письменників з історії  рідного краю, української та світової історії, народознавства, програмування, інклюзивної освіти, філософії, економіки та художньої літератури від казок для дітей до жіночих романів, від містики до сучасних патріотичних творів, від детективів до фентезі… Усі видання виключно українською мовою.

Запрошуємо до читання! Завітайте до своєї бібліотеки!

Методист КЗ «Великобурлуцька
публічна бібліотека»
Н.Носко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних