Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МАЯК (ПІДСЕРЕДНЄ) ЧЕМПІОН З ФУТЗАЛУ!

Дата: 22.03.2020 14:20
Кількість переглядів: 710

З 23 листопада 2019 р. по 29 лютого 2020 р. в спортивному залі КЗ «Великобурлуцький ліцей» проходили спортивні змагання «Чемпіонат Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади з футзалу 2019 – 2020 рр.». Змагання організовувала та проводила «Федерація футболу Великобурлуцького району» разом з відділом освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради.

Участь в чемпіонаті брали вісім команд, які представляли Великобурлуцьку ОТГ і Великобурлуцький район: «Буряківник» (Федорівка), «Маяк» (Великий Бурлук), «Юність» (Великий Бурлук), «Зоря» (Шипувате), «Приколотне», «Вільхуватка», «Маяк» (Підсереднє), «Чемпіон» (Чорне). Суддівство змагань здійснювали Олександр Уваров, Анатолій Ліньов, Владислав Прасол, Євген Антоненко. Змагання проходили в два кола (кожний провів з кожним по дві зустрічі), всього було зіграно 52 матчі, слід зазначити, що всі вони відзначалися безкомпромісною боротьбою! Тільки два поєдинки закінчилися з нічийним результатом. І обидва ці матчі зіграли між собою «Приколотне» та «Юність» (В-Бурлук) – 8:8 та 6:6.

Найрезультативніші матчі чемпіонату:
«Маяк» (Великий Бурлук) – «Зоря» (Шипувате) 6:21;
«Маяк» ((Великий Бурлук) – «Маяк» (Підсереднє) 2:20;
«Маяк» (Підсереднє) – «Приколотне» 23:2.

Найбільше м’ячів у ворота суперників забила команда Маяк (Підсереднє) – 185, яка також пропустила найменшу кількість голів – 63. Найкращим бомбардиром чемпіонату став А. Ліньов «Маяк»( Підсереднє) – 65 забитих м’ячів, на рахунку О. Єчина «Маяк» (Великий Бурлук) – 50, І. Лисяк «Зоря» забив 49 м’ячів.

Найбільшу кількість перемог в матчах здобула команда «Маяк» (Підсереднє) – 14, не зазнавши при цьому жодної поразки, довівши своєю технічною та тактичною майстерністю беззаперечне право стати володарем високого звання – Перші Чемпіони Великобулрлуцької селищної ОТГ з футзалу! Вітаємо підсереднян! Друге місце виборола амбітна команда «Вільхуватка», третє місце посіла дуже непоступлива команда «Зоря» (Шипувате).

Найкращими молодими гравцями чемпіонату визнано: В.Прасол («Юність» (Великий Бурлук)), Є.Купін («Приколотне»), В.Андрущакевич («Маяк»(Підсереднє)), П.Гусєв («Чемпіон» (Чорне)), Б.Мухін («Вільхуватка»), А.Денисов («Маяк»(Великий Бурлук.)). Також організаторами чемпіонату визнано кращих гравців за амплуа: Е. Басан («Маяк»( Підсереднє)) – кращий гравець в захисті, І. Лисяк («Зоря» (Шипувате)) – кращий гравець в нападі, І. Шев’яков («Вільхуватка») – кращий воротар. Найціннішим гравцем (МVP) визнано С.Паніна («Вільхуватка»). В.Косовицького («Буряківник») відмічено як самого досвідченого гравця.

Слова вдячності за відмінні організаторські якості від керівників цих спортивних змагань отримав капітан команди «Зоря» В. Колодич. «Федерація футболу Великобурлуцького району» висловлює подяку футболістам, представникам та спонсорам команд за участь в чемпіонаті та подаровані шанувальникам цієї гри незабутні щирі емоції!

Відділ освіти,
культури,спорту та туризму
Великобурлуцької селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних