Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Теніс настільний: Кубок визволення селища Великий Бурлук

Дата: 26.02.2020 14:07
Кількість переглядів: 476

22 лютого 2020 року в смт Великий Бурлук в спортивному залі КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» відбулися спортивні змагання з тенісу настільного - «Кубок визволення селища Великий Бурлук 2020 року».

Відділ освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради запросив взяти участь в цьому заході жителів і Великобурлуцької селищної ОТГ і Великобурлуцького району. Своє бажання позмагатися за спортивний трофей виявили тенісисти таких колективів фізичної культури (КФК): Віталій Бугайов, Євген Теряник, Дмитро Ігонін, Олександр Лисяк, Віталій Семчук (КЗ «Великобурлуцький ліцей»), Влад Ситніков (КЗ «Площанський ліцей»), Василь Лобода (ТОВ «Приколотнянський МЕЗ»), Іван Мироненко (ОК «СТ Новатор М» смт. Приколотне), Володимир Давиденко (ЧП «Юдин» м. Чугуїв), Нікіта Ніконенко (КЗ ЛПВФП «Патріот»), Сергій Полянський (КЗ «Великобурлуцький ЦДЮТ»), Максим Куценко (КВКП «Водоканал»), Микола Пироженко, Сергій Кулішов, Віталій Поспєлов (Великобурлуцька селищна рада). Приємно відзначити, що всі найсильніші тенісисти нашого регіону взяли участь в цих спортивних змаганнях.

Система розіграшу була визначена організаторами турніру: «двохмінусний» спосіб, тобто учасник вибував із змагань після двох поразок, і тільки переможці матчів мали право змагатися за Кубок, а переможені мали шанс позмагатися за третє місце. Матч грався до трьох переможних партій одного з учасників матчу, партія гралася до 11 (одинадцяти) виграних очок набраних першим одним з гравців.

Продемонструвавши красиву гру і здолавши суперників до фінальної «битви» дійшли В. Лобода та В. Поспєлов, за третє місце боротьбу продовжили М. Пироженко, В. Давиденко, М. Куценко та І. Мироненко. До вирішального матчу за третє місце пробилися М. Куценко та М. Пироженко, з рахунком 3:0 в матчі перемогу здобув М. Пироженко. Фінальна зустріч проходила цікаво для вболівальників та напружено для спортсменів. Рахунок за партіями 11:5, 11:8 та 11:5, в матчі 3:0 і перший «Кубок визволення селища Великий Бурлук» здобув Віталій Поспєлов, наші вітання переможцю! Призери змагань нагородженні грамотами, а переможець отримав і красивий Кубок.

Євген АНТОНЕНКО,
головний спеціаліст відділу
 освіти, культури, спорту та туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.