Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про функціонування закладів дошкільної освіти в період карантину

Дата: 04.08.2020 13:59
Кількість переглядів: 555

У Великобурлуцької об’єднаній територіальній громаді функціонують два заклади дошкільної освіти, які відновили свою роботу в умовах карантину на початку червня. На час відкриття заклади були забезпечені безконтактними термометрами, захисними масками, рукавичками, антисептиками, паперовими рушниками, миючими та дезінфікуючими засобами. Фінансування протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти здійснюється за кошти селищного бюджету.

З метою запобігання поширенню короновірусної хвороби в закладах дошкільної освіти відділ освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради постійно співпрацює з фахівцями комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький центр первинної медико-санітарної допомоги». Випадків поширення короновірусної хвороби (СОVID-19) в закладах дошкільної освіти Великобурлуцької ОТГ серед дітей та працівників на даний час зафіксовано не було.

Спеціалістами відділу із залученням фахівців Великобурлуцького районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області та комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький центр первинної медико-санітарної допомоги» проводяться огляди щодо дотримання в дитячих садочках протиепідемічних заходів, у ході яких порушень виявлено не було.

Також фахівцями Великобурлуцького районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області та комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький центр первинної медико-санітарної допомоги» була проведена роз’яснювальна робота щодо дотримання протиепідемічних заходів.

Працівники закладів на чолі з керівниками відповідально ставляться до тимчасових вимог, згідно Постанови головного державного санітарного лікаря №25 від 21.05.2020, чітко їх дотримуються та виконують у повному обсязі: є інформаційні стенди для батьків, дітей персонал приймає на вулиці, кожній дитині й працівникам закладу вимірюється температура, відомості про це фіксуються медичною сестрою та вихователями груп у відповідних журналах, у достатній кількості є дезінфікуючі та миючі засоби, паперові рушники, засоби індивідуального захисту; температурний скринінг у дітей здійснюється кожні чотири години (дані з журналів обліку замірів температури), на вході в приміщення є засоби для знезараження, дотримується дистанція між дітьми, тощо.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних