Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про функціонування закладів дошкільної освіти в період карантину

Дата: 04.08.2020 13:59
Кількість переглядів: 539

У Великобурлуцької об’єднаній територіальній громаді функціонують два заклади дошкільної освіти, які відновили свою роботу в умовах карантину на початку червня. На час відкриття заклади були забезпечені безконтактними термометрами, захисними масками, рукавичками, антисептиками, паперовими рушниками, миючими та дезінфікуючими засобами. Фінансування протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти здійснюється за кошти селищного бюджету.

З метою запобігання поширенню короновірусної хвороби в закладах дошкільної освіти відділ освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради постійно співпрацює з фахівцями комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький центр первинної медико-санітарної допомоги». Випадків поширення короновірусної хвороби (СОVID-19) в закладах дошкільної освіти Великобурлуцької ОТГ серед дітей та працівників на даний час зафіксовано не було.

Спеціалістами відділу із залученням фахівців Великобурлуцького районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області та комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький центр первинної медико-санітарної допомоги» проводяться огляди щодо дотримання в дитячих садочках протиепідемічних заходів, у ході яких порушень виявлено не було.

Також фахівцями Великобурлуцького районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області та комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький центр первинної медико-санітарної допомоги» була проведена роз’яснювальна робота щодо дотримання протиепідемічних заходів.

Працівники закладів на чолі з керівниками відповідально ставляться до тимчасових вимог, згідно Постанови головного державного санітарного лікаря №25 від 21.05.2020, чітко їх дотримуються та виконують у повному обсязі: є інформаційні стенди для батьків, дітей персонал приймає на вулиці, кожній дитині й працівникам закладу вимірюється температура, відомості про це фіксуються медичною сестрою та вихователями груп у відповідних журналах, у достатній кількості є дезінфікуючі та миючі засоби, паперові рушники, засоби індивідуального захисту; температурний скринінг у дітей здійснюється кожні чотири години (дані з журналів обліку замірів температури), на вході в приміщення є засоби для знезараження, дотримується дистанція між дітьми, тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.