Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Створюємо Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП)

Дата: 06.10.2020 13:57
Кількість переглядів: 566

В активну фазу перейшла реалізація проекту Програми U-LEAD з Європою у Великобурлуцькій об’єднаній територіальній громаді, який передбачає підтримку в створенні та забезпеченні належного функціонування центру надання адміністративних послуг.

За час реалізації цього проекту він зазнав суттєвих змін. Планувалося будівництво нової будівлі в центрі селища, проте пандемія коронавірусної хвороби внесла свої корективи. В результаті довгих перемовин спільним рішенням стало проведення реконструкції частини будівлі відділу освіти райдержадміністрації, яка вже передана у комунальну власність Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади, в центр надання адміністративних послуг.

На даний час підрядна організація вже приступила до проведення робіт відповідно до проектної документації: частково демонтовані внутрішні перегородки, приміщення розчищено, стіни заштукатурено, зроблено вирівнювання підлоги, замінена електропроводка. Загальна вартість реконструкції становить 1 млн 24 тис. грн. Фінансується проект безпосередньо Програмою U-LEAD з Європою.

Програма надає підтримку в інституційному створенні ЦНАПу – розробці необхідних регламентуючих документів та навчанні персоналу. Також інвесторами буде надано необхідні меблі та техніка.

На останній сесії селищної ради внесені зміни до структури апарату Великобурлуцької селищної ради та її виконавчих органів в частині створення відділу «Центр надання адміністративних послуг». На даний час вже затверджено положення, регламент, графік роботи центру та перелік послуг, які будуть надаватися після відкриття ЦНАПу.

Робота по створенню та забезпеченні належного функціонування Центру надання адміністративних послуг Великобурлуцької селищної ради продовжується.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних