Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відеоспостереження – сучасний крок на шляху до безпеки громади

Дата: 04.08.2020 13:53
Кількість переглядів: 487

Дбаючи про розвиток громади, благоустрій населених пунктів, вкрай важливим питанням є забезпечення безпеки мешканців. Ця робота потребує системного та інноваційного підходу, тобто засоби та методи посилення безпеки мають відповідати основним вимогам сьогодення, працювати з дотриманням принципів надійності, стійкості та безперебійності роботи в цілодобовому режимі. Складовою, яка відповідає всім цим принципам, є сучасна система відеоспостереження, відеокамери якої встановлюються відкритим способом у загальнодоступних громадських місцях та ведуть безперервний запис всього, що відбувається.

В цьому напрямку Великобурлуцькою селищною радою розпочато роботу з встановлення зовнішнього відкритого відеоспостереження на основних перехрестях автошляхів смт Великий Бурлук ще два роки тому. За цей час за рахунок коштів селищного бюджету вже встановлено камери відеоспостереження на перехрестях вулиць:

  • Центральна – Паркова;
  • Паркова – Транспортна;
  • Центральна і Транспортна;
  • Сонячна та Осіянська з об’їзною дорогою.

Відповідна робота продовжується і в 2020 році. Найближчим часом заплановано встановлення камер відкритого зовнішнього відеоспостереження на перехрестях вулиць:

  • Транспортна – Виноградна;
  • Сонячна – Весняна;
  • Центральна і Шевченка.

За роки функціонування відкритого зовнішнього відеоспостереження налагоджена тісна співпраця з правоохоронними органами, яким в оперативному режимі на першу вимогу надаються відповідні відеозаписи. Це дало змогу встановити особи правопорушників та злочинців. При цьому відеоматеріали надавалися не лише до правоохоронних органів Великобурлуцького району, а й сусідніх територій.

На даний час суттєвого зниження кількості правопорушень не спостерігається. Практично щомісяця виникає необхідність у перегляді або наданні відеозаписів, а це в свою чергу сприяє пришвидшенню розслідування правопорушень і забезпечує надійну доказову базу для притягнення до відповідальності винних осіб.

У планах Великобурлуцької селищної ради продовжувати роботу з встановлення камер та покриття зовнішнім відеоспостереженням якомога більших територій, особливо важливих об’єктів громади та у місцях масового скупчення громадян.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних