Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поповнено місцевий матеріальний резерв

Дата: 17.08.2020 13:38
Кількість переглядів: 551

Місцевий матеріальний резерв створено з метою здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, в тому числі запобігання поширення респіраторної хвороби та використання працівниками підрозділів та служб, які будуть працювати у вогнищах коронавірусної інфекції. Фінансування здійснюється за рахунок коштів Великобурлуцького селищного бюджету відповідно до Програми, затвердженої рішенням сесії Великобурлуцької селищної ради в березні цього року.

Попередньо придбані засоби індивідуального захисту, антисептичні та дезінфікуючі засоби були передані після підтвердження першого випадку захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 серед населення Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади до КНП «Великобурлуцька ЦРЛ», КНП «Великобурлуцький центр ПМСД», Великобурлуцького відділення поліції Вовчанського відділу поліції ГУНП в Харківській області, Великобурлуцького районного сектору ГУ ДСНС України в Харківській області та Великобурлуцького районного лабораторного відділення Вовчанської міжрайонної філії ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України».

В липні цього року матеріальний резерв було поповнено, а саме селищною радою закуплено маски, халати, шапочки, рукавички, респіратори, бахіли, паперові рушники, дезінфікуючі засоби для рук та для обробки поверхонь, мотооприскувач, загальна вартість придбаного становить 106,4 тис. грн. Перелік необхідних засобів сформований за заявками КНП «Великобурлуцький центр ПМСД» та КНП «Великобурлуцька ЦРЛ».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних