Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцький Центр ПМСД став переможцем у другому етапі конкурсу міні-грантів в проєкті «Ефективна первинна медицина в громаді»

Дата: 26.05.2020 13:31
Кількість переглядів: 575

КНП «Великобурлуцький Центр ПМСД» є учасником другого етапу конкурсу міні-грантів в проєкті «Ефективна первинна медицина в громаді», який тривав з 10 квітня по 22 травня 2020 року. Цей конкурс реалізується Харківською обласною радою, ГО «Агенція змін «Перспектива», ГС «Українсько-Німецька Медична Асоціація», Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини в Україні» та фінансується Європейським Союзом.

Метою проєкту є сприяння розбудові ефективної первинної медико-санітарної допомоги у громадах Харківської області шляхом підвищення обізнаності громадськості про медичну реформу, навчання та консультування лікарів, керівників медзакладів та представників місцевого самоврядування, надання міні-грантів для покращення медичних послуг та вивчення кращих місцевих та міжнародних практик.

Всього було подано 51 проєктну заявку:

- 24 від центрів первинної медичної допомоги;

- 24 від органів місцевого самоврядування області, на території яких функціонують заклади первинної ланки медицини;

- 3 від лікарів приватної практики сімейної медицини (ФОП).

За підсумками роботи конкурсної комісії було відібрано 13 проєктів, які направлені на модернізацію сільських закладів первинної ланки медицини, придбання сучасного медичного обладнання, легкового автомобіля для лікаря-педіатра. Загальна сума на підтримку цих проєктів складає 3 314 606  грн.

Одним із переможців конкурсу міні-грантів став КНП «Великобурлуцький Центр ПМСД». Міні-проєкт спрямований на забезпечення амбулаторії загальної практики сімейної медицини сучасним обладнанням для проведення якісної діагностики. А саме передбачається придбання аналізатора сечі, та гематологічного аналізатора для проведення клінічного аналізу крові. Придбання нового сучасного лабораторного обладнання надасть можливість вчасно та точно діагностувати різні види захворювань та покращити якість медичної допомоги. Реалізація проєкту планується з червня по листопад 2020 року.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних