Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відновлення стадіону продовжується

Дата: 19.11.2019 13:29
Кількість переглядів: 672

Розвиток спортивного руху, спортивне виховання підростаючого покоління, залучення мешканців до здорового способу життя, участі в змаганнях є важливою частиною життя громади. Одним із основних майданчиків, на якому проходять спортивні змагання та відбуваються різнопланові заходи, є стадіон в смт Великий Бурлук. Цей стадіон тривалий час був занедбаний, підтоплювався та поступово руйнувався.

В 2018 році в рамках соціального проекту Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади були розпочаті роботи з реконструкції стадіону. На його території провели реставрацію будівлі, обладнали роздягальні для гравців команд,  встановили душові кабінки, умивальники, забезпечили приміщення холодною та гарячою водою, облаштували кімнату для арбітрів. Було полагоджено і пофарбовано футбольні та вхідні ворота, огорожу навколо спортивної споруди. Поруч із будівлею встановлено крісла для вболівальників.

Проте на цьому відновлення стадіону не завершено – в 2019 році встановлено накриття над місцями для вболівальників. На наступний рік заплановано встановити ряд місць на протилежному боці поля та підтримувати територію стадіону в належному стані.

Фото без опису

До цього часу стадіон не є власністю Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади, проте для нашої громади це важливий спортивний об’єкт. Відсутність ефективного власника, який би був зацікавлений в утриманні стадіону, стримує роботи по його відновленню. На даний час продовжується процедура взяття стадіону на баланс Великобурлуцької селищної ради. Це дасть змогу самостійно вирішувати всі проблеми, пов’язані з експлуатацію стадіону.

Підвищення рівня здоров'я, фізичного та духовного розвитку населення є важливим напрямком роботи. Безумовно, необхідно залучати дітей та молодь до занять у спортивних гуртках, проводити фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботу серед усіх верств населення. Саме цим спричинена велика потреба в сучасних та якісних об’єктах спортивної інфраструктури на території об’єднаної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних