Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відновлення стадіону продовжується

Дата: 19.11.2019 13:29
Кількість переглядів: 641

Розвиток спортивного руху, спортивне виховання підростаючого покоління, залучення мешканців до здорового способу життя, участі в змаганнях є важливою частиною життя громади. Одним із основних майданчиків, на якому проходять спортивні змагання та відбуваються різнопланові заходи, є стадіон в смт Великий Бурлук. Цей стадіон тривалий час був занедбаний, підтоплювався та поступово руйнувався.

В 2018 році в рамках соціального проекту Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади були розпочаті роботи з реконструкції стадіону. На його території провели реставрацію будівлі, обладнали роздягальні для гравців команд,  встановили душові кабінки, умивальники, забезпечили приміщення холодною та гарячою водою, облаштували кімнату для арбітрів. Було полагоджено і пофарбовано футбольні та вхідні ворота, огорожу навколо спортивної споруди. Поруч із будівлею встановлено крісла для вболівальників.

Проте на цьому відновлення стадіону не завершено – в 2019 році встановлено накриття над місцями для вболівальників. На наступний рік заплановано встановити ряд місць на протилежному боці поля та підтримувати територію стадіону в належному стані.

Фото без опису

До цього часу стадіон не є власністю Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади, проте для нашої громади це важливий спортивний об’єкт. Відсутність ефективного власника, який би був зацікавлений в утриманні стадіону, стримує роботи по його відновленню. На даний час продовжується процедура взяття стадіону на баланс Великобурлуцької селищної ради. Це дасть змогу самостійно вирішувати всі проблеми, пов’язані з експлуатацію стадіону.

Підвищення рівня здоров'я, фізичного та духовного розвитку населення є важливим напрямком роботи. Безумовно, необхідно залучати дітей та молодь до занять у спортивних гуртках, проводити фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботу серед усіх верств населення. Саме цим спричинена велика потреба в сучасних та якісних об’єктах спортивної інфраструктури на території об’єднаної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних