Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато реалізацію проєкту «Мультимедійний простір – бібліотекам нового формату»

Дата: 31.08.2020 13:26
Кількість переглядів: 634

       Розпочато  реалізацію проєкту  «Мультимедійний простір – бібліотекам нового формату» . Даний проєкт спрямований на впровадження нових ідей щодо розвитку закладу культури, а саме створення сучасного інформаційного медіапростору на базі КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» та впровадження сучасних технологій в бібліотечні процеси, підвищення якості бібліотечного обслуговування та створення нового комфортного простору для змістовного дозвілля й духовного збагачення як молоді, так і дорослого покоління, а також підвищення рівня бібліотечного сервісу обслуговування користувачів бібліотеки. В рамках цього проєкту буде придбано мультимедійне обладнання( проектор, екран для проектора, акустичні колоноки) та проведено ряд запланованих заходів з використанням мультимедійного обладнання.

            Конкурс мікрогрантів проводиться Чугуївською міськрайонною громадською організацією «Чугуївська правозахисна група» в рамках програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст конкурсу є винятковою відповідальністю Чугуївської міськрайонної громадської організації «Чугуївська правозахисна група» i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних