Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ремонтуємо колодязі громадського користування

Дата: 11.08.2020 13:23
Кількість переглядів: 755

Значна частина населення, особливо сільського, не забезпечена централізованим водопостачанням та не має власних джерел водопостачання. В такому випадку використовуються громадські колодязі, яких на території об’єднаної громади обліковується 47 шт.

Слід зазначити, що колодязі з плином часу потребують проведення робіт з їх очищення, дезінфекційних заходів, ремонту, а саме заміни кілець, встановлення зрубів навколо колодязів та накриття. Всі ці роботи проводяться в плановому порядку, а підставою для включення конкретних колодязів до плану є звернення депутатів селищної ради та мешканців громади. В такому випадку колодязі обстежуються, встановлюється, в яких саме роботах існує потреба, та плануються необхідні видатки селищного бюджету.

Це питання є важливим і селищною радою йому приділяється належна увага. За попередні два роки відремонтовано шість колодязів, а цього року вже проведено ремонтні роботи чотирьох колодязів, де були замінені кільця, встановлені зруби та накриття. Відповідна робота продовжується, оскільки наявні колодязі, які потребують відновлення. Найближчим часом планується повна заміна ще одного зрубу та часткові ремонти трьох колодязів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних