Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримуємо футбол

Дата: 17.08.2020 13:11
Кількість переглядів: 592

На початку цього року футбольна команда селища Великий Бурлук опинилася без будь-якої підтримки та допомоги. Ситуація складалася таким чином, що розглядалося навіть питання розпуску команди. В пошуку шляху вирішення проблеми, команда прийшла на особистий прийом до Великобурлуцького селищного голови Віктора Терещенка. Усвідомлюючи всю важливість розвитку спортивного руху, зокрема футболу як найпопулярнішого виду спорту в нашій країні, селищний голова дав доручення підготувати відповідну програму та винести дане питання на розгляд сесії селищної ради.

Депутати селищної ради підтримали таку ініціативу і в травні на черговій сесії затвердили Програму розвитку футболу у Великобурлуцькій селищній об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік. Загальна вартість Програми становить 50 тис. грн. Основними напрямками є забезпечення участі футбольних команд громади в обласних, Всеукраїнських, регіональних та місцевих змаганнях, а також проведення профілактичного ремонту і благоустрою футбольних полів, майданчиків, прилеглої до них території у населених пунктах громади, забезпечення футбольних команд необхідним інвентарем та футбольною формою.

За такий короткий термін команди вже отримали підтримку. Так команда селища, яка змінила свою назву на «Авангард», отримала нову футбольну форму. Гравці команд «Авангард» та «Вікторія 777» отримали футбольні м’ячі, необхідні для тренувань та участі в змаганнях. З метою підтримки в належному стані футбольних полів проводиться регулярний обкіс трави, наноситься відповідна розмітка. Було придбано дві газонокосарки, одна з яких використовується на стадіоні в селищі Великий Бурлук, інша в селі Гнилиця Перша.

І це лише початок. Сподіваємося, що відчуваючи підтримку наші команди будуть вмотивовані досягати успіху та здобудуть чимало перемог. Маємо надію на розвиток спортивного руху в громаді та, зокрема, футболу. Адже саме спорт – це той вид діяльності, де можна витратити з користю енергію і дітям, і молоді, і дорослим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.