Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Книжковий серпантин: нові надходження

Дата: 19.07.2019 13:08
Кількість переглядів: 574

У лютому 2019 року в рамках виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2018 року № 941-р «Про затвердження переліку книжкової продукції для поповнення бібліотечних фондів» з ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для юнацтва» та ОКЗ «ХОУНБ» до обмінного фонду КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» надійшло 1193 примірника на суму 137 688,75 грн. 

Дана література була прийнята, оброблена та розподілена по бібліотекам Великобурлуцької громади, а саме КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» отримала  514 примірників на суму 62 453,93грн., КЗ «Великобурлуцька бібліотека для дітей» - 309 примірників на суму 35 137, 70 грн. Поповнилися фонди також і сільських бібліотек-філій:  Площанська сільська бібліотека-філія отримала 246 примірників на суму 27 809,80 грн., Канівцевська сільська бібліотека-філія – 124 примірника на суму 12287,32 грн. 

Спектр отриманої літератури надзвичайно широкий. Від видань історичної, політичної, релігійної, музичної, економічної  тематики,  та літератури по медицині, етиці, культурознавству, комп’ютерних технологіях  до художніх творів відомих світових класиків (Г.Сковорода, М. Гоголь, М. Булгаков, О. Дюма, Т. Драйзер, Дж. Чейз, А.Крісті, Дж.Стейнбек, У.Еко, Е.Гемінгвей та ін.) та творів сучасних авторів (А.Кокотюха, С.Жадан, Л.Дашвар, М.та С. Дяченки, А.Курков, Ю.Винничук, В.Шкляр, М.Кідрук, Д.Браун, Дж.Мартін, С.Кінг та ін.).

Нові надходження розраховані як на фахівців конкретної галузі так і на широке коло читачів, тож запрошуємо всіх шанувальників книги до бібліотек ознайомитися та підібрати собі літературу за смаком.

Методист КЗ «Великобурлуцька
публічна  бібліотека»
Н.Носко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.