Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо Тетяну Долю і Аміну Дегтярьову з отриманням іменної стипендії народного депутата України Дмитра Шенцева

Дата: 28.05.2020 11:57
Кількість переглядів: 542

Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко привітав учениць Великобурлуцького ліцею Тетяну Долю і Аміну Дегтярьову з отриманням іменної стипендії народного депутата України Дмитра Шенцева.

Робочою групою було ухвалено рішення про призначення стипендії за підсумками першого півріччя навчального 2019/2020 року. Ученицям Великобурлуцького ліцею, які відзначилися в навчанні, від імені народного депутата України Дмитра Шенцева вручили Сертифікати та Стипендії. Також їх вітали керівники району Василь Сорокін та Олександра Жиліна, завідувачка приймальнею народного депутата Дмитра Шенцева Ніна Капленко, начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради Олександр Мельников, директор школи Катерина Резвіна, вчителі Людмила Келеберда, Любов Морозова, батьки.

Іменна стипендія народного депутата України Дмитра Шенцева обдарованим і талановитим учням – це фінансова підтримка, що надається з метою заохочення до участі в громадській і науковій діяльності. Ця стипендія встановлена для учнів загальноосвітніх навчальних закладів 176 виборчого округа – це Великобурлуцький, Вовчанський, Дворічанський, Печенізький, Чугуївський райони та місто Чугуїв.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних