Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня захисту дітей– відкрито дитячий майданчик в с. Гнилиця Перша

Дата: 04.06.2019 11:47
Кількість переглядів: 638

Для дітей та дорослих, які проживають в с.  Гнилиця Перша  31 травня, напередодні Дня захисту дітей,  відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика для маленьких жителів села та вуличних тренажерів для дорослих, які подарувала для веселого та активного відпочинку, Великобурлуцька селищна рада.

Подякувати за такий чудовий, казковий, довгоочикуваний подарунок прийшла малеча, батьки, педагогічний колектив школи.

Відкрив урочистий захід голова Великобурлуцької селищної ради Терещенко В.М. де зазначив що на особливу увагу заслуговують маленькі мешканці віддалених населених пунктів. Адже у сільських дітей мало привілеїв для свого розвитку й дозвілля. Староста Віцота М.М. висловив слова подяки небайдужим мешканцям села, які завжди долучаються до всіх добрих справ. Депутат Великобурлуцької селищної ради Бєлашов О.М. побажав дітям гарного літнього відпочинку.

Діти залюбки опанували нові атракціони: гірки, карусель, гойдалку. До того ж, кожен із них отримав солодкі подарунки від голови Великобурлуцької селищної ради Терещенка В.М. та депутата Великобурлуцької селищної ради Бєлашова О.М.

Закінчилося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. Кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.