Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Громади - «Свято Великобурлуцького меду»

Дата: 02.09.2019 11:43
Кількість переглядів: 568

25 серпня Великобурлуцька об’єднана територіальна громада відсвяткувала День Громади. «Свято Великобурлуцького меду» проходило в парковій зоні селища та сприяло популяризації цілющих властивостей меду та продуктів бджільництва, вшанування професії пасічника та любителів меду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На головній сцені на танцювальному майданчику проходила концертно-розважальна програма за участі солістів і творчих колективів КЗ «Великобурлуцький Будинок культури» та сільських клубних закладів культури Великобурлуцької ОТГ. Концертна програма була насичена яскравими тематичними «медовими» номерами.

Фото без опису

Фото без опису

До уваги присутніх були представлені яскраво та щедро оформлені експозиції (ятки) пасічників, організацій, установ та сіл Великобурлуцької ОТГ з різноманітними стравами, випічкою, напоями, медом та продукцією бджільництва. У ятках пасічників можна буде придбати мед, пилок, прополіс, медовуху, лікувальні засоби з меду, що використовуються в народній медицині.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На святі мешканці та гості селища мали змогу ознайомитися з виставкою робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва громади, фотовиставкою «Подих літа», виставкою книжкових та періодичних видань на тему бджільництва. У тематичній фотозоні кожен охочий мав нагоду зробити фото на згадку. Бажаючі зможуть брали участь у «Медовій вікторині» та отримували за правильні відповіді призи. 

Фото без опису

Фото без опису

Для яток пасічників, організацій, установ та сіл Великобурлуцької ОТГ було проведено тематичні конкурси, переможці яких отримала дипломи та подарунки:

- «Краще оформлення ятки» - Першогнилицький старостинський округ;
- «Найоригінальніша випічка з медом» - громада с. Манцівка;
- «Найбільша кількість сортів меду» - пасічник Андрій Куценко;
- «Найбільша кількість продукції бджільництва» - родина пасічників Кравченко – Віктор та Антон.

Фото без опису

Фото без опису

Було організоване веселе дозвіллі для дітей громади. Протягом свята безкоштовно працювали розважальні атракціони: батути, надувна гірка, скеледром, карусель, курсував дитячий потяг. Було проведено конкурс малюнку на асфальті за темою «Бджілки – мої друзі», де переможцями стали Вероніка Юрчак, Діана Доля, Аріана Ткаченко. А переможцями в конкурсі на найкращий костюм бджілки серез восьми учасників стали Анна Писарєва, Софія Несен, Нікіта Коваленко.

Фото без опису

Фото без опису

Всіх бажаючих на святі частували випічкою, медом, іншими стравами, а також польовою кашею. Працювала виїзна торгівля.

Своїм веселим виступом підіймав настрій гостям свята Олександра Кварти, відомий за участю у телепроектах «Україна має талант», «Одна родина» та «Караоке на майдані». Завершили свято феєрверк, подарований спонсорами, та дискотека.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних