Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З добром у серці

Дата: 09.06.2020 11:21
Кількість переглядів: 549

Благодійність є важливою складовою частиною громадянського суспільства, адже це один із способів допомогти людям, які безпосередньо цього потребують. На життєвому шляху трапляються різні проблеми і не всі можуть вистояти та гідно вирішити їх. А державного забезпечення або державних виплат може бути недостатньо для мінімально достатнього рівня життя сім’ї. І тоді будь-яка допомога, навіть просто увага та добре слово, вселяють надію і додають сил подолати всі труднощі.

Саме з метою показати, що люди не залишаються наодинці зі своєю бідою, було вирішено оголосити на час карантину проведення благодійної акції по збору коштів або продуктів для передачі їх в подальшому соціально незахищеним верствам населення та сім'ям, що опинились у складних життєвих обставинах, тим, хто не в змозі самостійно про себе подбати. Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко запросив підприємців приєднатися до цієї акції. Дуже приємно зазначити, що є в нас небайдужі люди, які виявили бажання і готовність допомогти.

Першою відгукнулась та запропонувала свою допомогу підприємець Ольга Горбушина, яка безкоштовно передала фрукти. До акції долучилася приватний підприємець Тетяна Нощенко, яка надала печиво та шоколад. Працівники селищної ради доставили пакунки з фруктами та солодощами в родини, де виховуються діти з інвалідністю.

Керівник фермерського господарства «Вікторія 777» Олег Бєлашов, депутат селищної ради, надав солодощі, печиво та цукерки багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, які мешкають в с. Гнилиця Перша.

За кошти, надані керівником фермерського господарства «ЛЮСС» Юрієм Калиничем, було придбано миючі засоби (мило, вологі серветки, шампунь, засоби для миття посуду) та продукти харчування (крупи, макарони, олію, цукор). Приватний підприємець Валерій Шевченко надав 25кг прального порошку. До дня захисту дітей пакунки з миючими засобами і солодощами було передано родинам, в яких виховуються діти, які потребують особливої турботи і постійного піклування. Продуктові набори отримали сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Враховуючи набутий позитивний досвід, маємо бажання продовжувати благодійну акцію і надалі. Така допомога може зробити чиєсь життя кращим! За довідкою та інформацією звертатися до Великобурлуцької селищної ради за адресою: смт. Великий Бурлук, вул. Центральна, буд.40, тел.: 5-20-06. Сподіваємося, що робити добрі справи стане звичкою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису                Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних