Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 14.06.2019 11:18
Кількість переглядів: 658

На базі Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» сел. Есхар Чугуївського району 5 червня 2019 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У грі взяли участь 18 роїв – команд об’єднаних територіальних громад Харківщини.

Великобурлуцьку ОТГ представляли переможці І етапу команда «Площанські орли» з КЗ «Площанський ліцей» у складі Семчука Олександра, Семчука Віталія, Кулаченка Олександра, Красікова Ярослава, Гасан Анастасії, Москаленко Єлизавети, Кривулі Дар’ї та Куценко Аріни (вчителі – Оковитий Віктор Володимирович та Орлов Павло Васильович). Під час гри учасники випробовували себе на етапах: «Впоряд», «Туристська смуга перешкод», «Відун», «Рятівник», «Стрільба», «Військово-спортивна смуга перешкод» та «Добре діло». Найбільш вдалими для нашого рою були етапи «Впоряд», «Військово-спортивна смуга перешкод», «Стрільба» та «Туристська смуга перешкод». На етапі «Стрільба» Кулаченко Олександр і Москаленко Єлизавета посіли ІІ загальнокомандне місце, а на етапі «Туристська смуга перешкод» Гасан Анастасія, Семчук Олександр та Семчук Віталій також були другими.

Наприкінці змагань господарі почастували всіх учасників смачним обідом. Після цього відбулася церемонія нагородження кубками та дипломами: наш рій «Площанські орли» отримали 2 кубки та 2 дипломи.

Учні КЗ «Площанський ліцей» впродовж гри виявили головні риси справжніх козаків – сміливість, мудрість, винахідливість, кмітливість та витривалість. Під час змагань діти комфортно почували себе в новенькій формі, яку було придбано за сприяння Великобурлуцького селищного голови В.М.Терещенка.

Бажаємо нашим орлятам подальших успіхів та перемог.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.