Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 14.06.2019 11:18
Кількість переглядів: 684

На базі Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» сел. Есхар Чугуївського району 5 червня 2019 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У грі взяли участь 18 роїв – команд об’єднаних територіальних громад Харківщини.

Великобурлуцьку ОТГ представляли переможці І етапу команда «Площанські орли» з КЗ «Площанський ліцей» у складі Семчука Олександра, Семчука Віталія, Кулаченка Олександра, Красікова Ярослава, Гасан Анастасії, Москаленко Єлизавети, Кривулі Дар’ї та Куценко Аріни (вчителі – Оковитий Віктор Володимирович та Орлов Павло Васильович). Під час гри учасники випробовували себе на етапах: «Впоряд», «Туристська смуга перешкод», «Відун», «Рятівник», «Стрільба», «Військово-спортивна смуга перешкод» та «Добре діло». Найбільш вдалими для нашого рою були етапи «Впоряд», «Військово-спортивна смуга перешкод», «Стрільба» та «Туристська смуга перешкод». На етапі «Стрільба» Кулаченко Олександр і Москаленко Єлизавета посіли ІІ загальнокомандне місце, а на етапі «Туристська смуга перешкод» Гасан Анастасія, Семчук Олександр та Семчук Віталій також були другими.

Наприкінці змагань господарі почастували всіх учасників смачним обідом. Після цього відбулася церемонія нагородження кубками та дипломами: наш рій «Площанські орли» отримали 2 кубки та 2 дипломи.

Учні КЗ «Площанський ліцей» впродовж гри виявили головні риси справжніх козаків – сміливість, мудрість, винахідливість, кмітливість та витривалість. Під час змагань діти комфортно почували себе в новенькій формі, яку було придбано за сприяння Великобурлуцького селищного голови В.М.Терещенка.

Бажаємо нашим орлятам подальших успіхів та перемог.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних