Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізація мініпроєкту у громаді

Дата: 06.10.2020 10:40
Кількість переглядів: 505

        В рамках реалізація заходів проєкту «Зміни в громаді починаються з тебе» представники громадських організація Великобурлуцької ОТГ прийняли участь у конкурсі ідей щодо вирішення проблем в громаді. На розгляд журі конкурсу було подано два проєкти:«Спорт об’єднує» від громадської організації «Федерація футболу Великобурлуцького району» та «Мультимедійний простір – бібліотекам нового формату» від ініціативної групи бібліотекарів та користувачів КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека»,  який у підсумку став переможцем конкурсу. Метою проєкту було реалізація громадської ініціативи, спрямованої на впровадження нових ідей щодо розвитку закладу культури, а саме створення сучасного інформаційного медіапростору на базі КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» та впровадження сучасних технологій в бібліотечні процеси, підвищення якості бібліотечного обслуговування та створення нового комфортного простору для змістовного дозвілля й духовного збагачення як молоді, так і дорослого покоління, а також підвищення рівня бібліотечного сервісу обслуговування користувачів бібліотеки. В ході реалізації мініпроєкту було придбано( проектор мультимедійний, екран проекційний та акустичну систему)

В рамках заходів проєкту 1жовтня 2020 року до уваги користувачів Великобурлуцької публічної бібліотеки була організована виставка-вікторина «Україна без сміття»,метою якої є підвищення культури поводження з відходами.

В Україні немає чіткої державної програми, яка б зобов’язувала сортувати сміття та передбачала відповідальність за порушення екологічних норм. Також немає стимулювання і популяризації культури поводження зі сміттям. Однак є чимало громадських ініціатив, які пропонують альтернативні рішення, що зменшують кількість відходів.

Виставка організована з метою популяризації екологічних знань, зокрема культури відповідального ставлення до відходів, бо саме цього вимагає сучасна ситуація у світі.

Впродовж останніх років наша країна впевнено рухається шляхом глибоких і структурних реформ, які вже допомогли досягти макроекономічної стабільності та повернути позитивну динаміку розвитку української економіки. Трансформації, що відбуваються сьогодні в усіх ключових напрямках життя держави, є фундаментом для якісних змін у середньостроковій перспективі, основою для підвищення добробуту та рівня життя громадян України.

Ці та інші питання прозвучали на обговоренні поточного стану реформ в країні та зокрема у Великобурлуцькій ОТГ, яке відбулось 2 жовтня 2020 року у приміщенні КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека».

Мета заходу-сприяти формуванню дієвого середовища місцевих керівників щодо вирішення актуальних питань місцевого самоврядування та залучення мешканців громади до проведення реформ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних