Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізація мініпроєкту у громаді

Дата: 06.10.2020 10:40
Кількість переглядів: 509

        В рамках реалізація заходів проєкту «Зміни в громаді починаються з тебе» представники громадських організація Великобурлуцької ОТГ прийняли участь у конкурсі ідей щодо вирішення проблем в громаді. На розгляд журі конкурсу було подано два проєкти:«Спорт об’єднує» від громадської організації «Федерація футболу Великобурлуцького району» та «Мультимедійний простір – бібліотекам нового формату» від ініціативної групи бібліотекарів та користувачів КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека»,  який у підсумку став переможцем конкурсу. Метою проєкту було реалізація громадської ініціативи, спрямованої на впровадження нових ідей щодо розвитку закладу культури, а саме створення сучасного інформаційного медіапростору на базі КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» та впровадження сучасних технологій в бібліотечні процеси, підвищення якості бібліотечного обслуговування та створення нового комфортного простору для змістовного дозвілля й духовного збагачення як молоді, так і дорослого покоління, а також підвищення рівня бібліотечного сервісу обслуговування користувачів бібліотеки. В ході реалізації мініпроєкту було придбано( проектор мультимедійний, екран проекційний та акустичну систему)

В рамках заходів проєкту 1жовтня 2020 року до уваги користувачів Великобурлуцької публічної бібліотеки була організована виставка-вікторина «Україна без сміття»,метою якої є підвищення культури поводження з відходами.

В Україні немає чіткої державної програми, яка б зобов’язувала сортувати сміття та передбачала відповідальність за порушення екологічних норм. Також немає стимулювання і популяризації культури поводження зі сміттям. Однак є чимало громадських ініціатив, які пропонують альтернативні рішення, що зменшують кількість відходів.

Виставка організована з метою популяризації екологічних знань, зокрема культури відповідального ставлення до відходів, бо саме цього вимагає сучасна ситуація у світі.

Впродовж останніх років наша країна впевнено рухається шляхом глибоких і структурних реформ, які вже допомогли досягти макроекономічної стабільності та повернути позитивну динаміку розвитку української економіки. Трансформації, що відбуваються сьогодні в усіх ключових напрямках життя держави, є фундаментом для якісних змін у середньостроковій перспективі, основою для підвищення добробуту та рівня життя громадян України.

Ці та інші питання прозвучали на обговоренні поточного стану реформ в країні та зокрема у Великобурлуцькій ОТГ, яке відбулось 2 жовтня 2020 року у приміщенні КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека».

Мета заходу-сприяти формуванню дієвого середовища місцевих керівників щодо вирішення актуальних питань місцевого самоврядування та залучення мешканців громади до проведення реформ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних