Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Легалізація зайнятості

Дата: 29.09.2020 11:09
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

З 01 вересня 2020 робу розпочалась інспекційна компанія з питань виявлення неоформлених трудових відносин. Легалізація трудових відносин містить в основному, два аспекти: це легалізація зайнятості та легалізація заробітної плати.

Фахівці Великобурлуцької районної філії Харківського обласного центру провели інформаційно-роз'яснювальну роботи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення .

Також були проведені семінари для  роботодавців. В ході цих заходів роботодавці проінформовані про набуття чинності 02.02.2020 року Закону України “Про внесення змін до Кодексу законів про працю України”, зокрема в частині внесення змін до статті 265 КЗпП України щодо удосконалення порядку здійснення державного нагляду за додержанням законодавства про працю та зменшення економічно необґрунтованих штрафних санкцій за порушення норм трудового законодавства.

Фахівці районної філії інформують населення про негативні наслідки «тіньової» зайнятості, постійно проводять інформаційну роботу як із зайнятим, так із незайнятим населенням під час проведення профінформаційних семінарів для осіб, що перебувають на обліку у службі зайнятості у пошуках роботи, надаються індивідуальні консультації.

Використання найманої праці без оформлення трудових відносин містить у собі негативний момент, перш за все - це втрата страхового стажу для найманих працівників, проте, працівник, який прийнятий на умовах трудового договору користується пакетом соціальних гарантій, відповідно є захищеним у своєму майбутньому. Хотілося б, щоб питання легалізації трудових відносин знайшло розуміння як серед населення, так і серед роботодавців, які використовують нелегальну працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних