Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергове засідання сесії Великобурлуцької селищної ради

Дата: 21.02.2019 10:38
Кількість переглядів: 549

20 лютого 2019 року відбулося чергове 13 засідання сесії Великобурлуцької селищної ради сьомого скликання.

В ході засідання Великобурлуцьким селищним головою В. Терещенко було представлено звіт про роботу Великобурлуцької селищної ради та її виконавчого комітету за 2018 рік, прийнято рішення про внесення змін до Великобурлуцького селищного бюджету та до Програми по поновленню мереж, споруд водопостачання і водовідведення та ремонтно-технічної бази Великобурлуцького КВКП «Водоканал» на 2019 рік, внесено зімни до штатного розпису КЗ «Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради», розглянуто земельні питання.

Також було прийнято рішення про встановлення ставок туристичного збору на території селищної ради на 2019 рік. Рішеннями сесії затверджено положення про загальний відділ селищної ради та положення про преміювання працівників освіти та культури селищної ради.

Сесією селищної ради прийнято рішення про створення юридичної особи – відділу освіти, культури та спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради.

Також до Госпітальної ради госпітального округу Харківської області було делеговано представника від об’єднаної територіальної громади – Великобурлуцького селищного голову В. Терещенка.

На засіданні сесії був присутній радник з децентралізації Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування В. Нестеренко, який відзначив зміни в підході депутатського складу Великобурлуцької ОТГ до ефективного використання коштів громади.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.