Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивні змагання в КЗ «Великобурлуцька дитячо-юнацька спортивна школа» в січні – лютому 2020 року

Дата: 17.03.2020 10:37
Кількість переглядів: 587

Комунальним закладом «Великобурлуцька дитячо-юнацька спортивна школа» протягом січня та лютого 2020 року проводилися змагання, які загалом зібрали близько сотні дітлахів.

На зимових канікулах в січні першими стартували юні спортсмени з футзалу 2006 року народження та молодші. В цих змаганнях впевнену перемогу здобули вихованці КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» - команда «Бурлук» (тренер С.Тарасенко), другими стали футзалісти з смт. Приколотне (тренер О.Снісар), завершили трійку призерів вихованці КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» - команда «Юність»(тренер О.Уваров).

В середині січня відбулися змагання з футзалу серед дітей 2002 року народження та молодші, в яких сильнішими виявилися підсередняни, друге місце за бурлучанами, а третіми стали спортсмени з с. Чорне.

В останній тиждень січня пройшли змагання з пляжного волейболу у закритих приміщеннях, які зібрали 12 команд-учасниць. Приємно здивували спортсмени з с. Григорівка, які з невеликого навчального закладу були представлені двома командами, яким трішки не вистачило щоб потрапити в призери, показавши при цьому гарну та збалансовану гру. З перемогою у всіх свої матчах перше місце посіли підсередняни (Андрущакевич Віталій та Іваненко Кирило, тренер Посипайко О.). Програвши лише одну гру другими стали вихованці КЗ Великобурлуцька ДЮСШ» (Шопінський Максим та Воловик Станіслав, тренер Ситник А.). Третє місце також за підсереднянами (Граненко Ростислав та Головня Олександр, тренер Посипайко О.).

Заключні змагання січня пройшли з гирьового спорту (5 хвилин товчок та 5 хвилин ривок 8 кг), які вперше проводяться на місцевому рівні. Перше місце виборов Келеберда Олександр (251), другим став Келеберда Дмитро (212), бронзовим призером, здивувавши усіх, стала Скочко Таісія (177).

Другий місяць року розпочався змаганнями з гирьового спорту (5 хвилин товчок та 5 хвилин ривок 16 кг.) Впевнену перемогу здобув Городинець Єгор (254), другим став Кнаус Дмитро (207), третім - Келеберда Артем(160).

В середі лютого були проведені змаганнями з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» (І етап) серед дітей 2007 року народження та молодші. В запеклій боротьбі перше місце вибороли юні спортсмени 2007 року народження «Бурлук-1» (вчитель фізичної культури - С.Тарасенко), які представлятимуть Великобурлуцьку ОТГ в квітні-травні на обласних змаганнях в м. Чугуїв.

Всі призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Комунальний заклад «Великобурлуцька дитячо-юнацька спортивна школа» висловлює подяку усім, хто приймає активну участь у проведенні змагань та розвитку дитячого спорту на Великобурлуччині.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних