Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги отримувачів державних соціальних допомо

Дата: 18.12.2020 10:31
Кількість переглядів: 546

Постановою Кабінету Міністрів України від 28.10.2020 № 1035 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», передбачено з 1 січня 2021 року передачу функцій від управлінь соціального захисту населення на рівень  територіальних громад з прийому заяв з необхідними документами для призначення державних соціальних гарантій, крім надісланих поштою або в електронній формі.

З 1 січня 2021 року органи соціального захисту населення райдержадміністрацій приймають від громадян документи для призначення державних допомог, пільг, субсидій лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі.

До відома мешканців Великобурлуцької громади прийом заяв з необхідними документами для призначення державних соціальних гарантій з 1 січня 2021 року буде здійснюватися посадовими особами Великобурлуцької селищної ради за адресою смт. Великий Бурлук, вул. Паркова 2 в приміщені  управління соціального захисту в  кабінеті № 12.

Прийом документів на призначення державних соціальних гарантій від мешканців громад на рівні старостинських округів буде здійснюватися уповноваженими особами Великобурлуцької селищної ради за місцем реєстрації громадян в приміщені офісу старости.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних