Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4-го червня відновили роботу заклади дошкільної освіти Великобурлуцької селищної ради

Дата: 04.06.2020 10:26
Кількість переглядів: 582

Свої двері для малят 4-го червня відкривають Комунальний заклад «Великобурлуцький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» Великобурлуцької селищної ради» і дошкільний структурний підрозділ Комунального закладу «Першогнилицький ліцей Великобурлуцької селищної ради».

Напередодні, 3-го червня, комісією з огляду закладів дошкільної освіти Великобурлуцької селищної ради було проведено перевірку готовності закладів дошкільної освіти Великобурлуцької селищної ради до відновлення роботи, прийому дітей і роботи на період карантину. До складу комісії були залучені головний спеціаліст Великобурлуцького районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Роман Левченко та медичний директор комунального некомерційного підприємства «Великобурлуцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Олена Скидан. Зауважень не було, заклади повністю готові до відновлення роботи.

Приміщення підготовлені до прийому дітей. За кошти Великобурлуцької селищної ради заклади забезпечені антисептиками, необхідною кількістю засобів індивідуального захисту, дезінфікуючими та миючими засобами, дистанційними термометрами. У закладах заборонено використовувати багаторазові рушники, м’які іграшки, килими з довгим ворсом. Відповідно виконані всі необхідні протиепідемічні заходи: проведено генеральні прибирання, звільнені ігрові кімнати від м’яких іграшок, килимових покриттів тощо. Виконується вимога щодо температурного скринінгу. Перед початком роботи всім працівникам вимірюють температуру. У дітей будуть вимірювати температуру під час ранкового прийому та кожні чотири години протягом дня. Звертаємо увагу, що діти будуть користуватися антисептиками виключно під наглядом вихователів. І працівники, і діти в приміщенні повинні перебувати тільки в змінному взутті.

Крім того, у дитсадках для дітей забезпечено максимально можливе дистанціювання: за столиком під час харчування буде перебувати не більше двох дітей, спати діти будуть також через одне ліжко.

У садочках будуть регулярно проводити прибирання приміщення з дезінфікуючими засобами та провітрювання. Вихователі будуть якомога більше часу проводити з дітьми на вулиці.

Важливо! Ніхто, крім працівників і вихованців,
не може заходити у будівлю закладу дошкільної освіти.

Звертаємося до батьків!

Прийом дітей до закладів дошкільної освіти здійснюється за наявності відповідної довідки від сімейного лікаря. На підставі даних медичного огляду, у разі якщо відсутні медичні протипоказання для перебування дитини у цьому закладі, і буде видана довідка.

Приймати дітей зранку та передавати їх після закінчення дня батькам буде вихователь групи та медпрацівник на території садочка за межами приміщення (за несприятливих погодних умов – на вході до будівлі).

Батьки або особи, які їх замінюють, повинні одягати респіратор або захисну маску.

Звертаємо увагу, на необхідність неухильно дотримуватися встановленого у закладі графіку прийому дітей кожної групи (зранку), прогулянок та занять з метою дотримання групової ізоляції.

Відділ освіти, культури,
спорту і туризму селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних