Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивні змагання присвячені 75-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників

Дата: 19.08.2020 10:26
Кількість переглядів: 567

15 серпня 2020 року команда спортсменів Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади на запрошення організаторів та спонсорів СТОВ «Червоний партизан», в особі директора та великого шанувальника спорту Леоніда Печериці, взяла участь у спортивному турнірі, присвяченому 75-й річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. Турнір проходив у с. Великі Хутори Шевченківського району. Участь в змаганнях також брали команди з Печенізького, Шевченківського, Балаклійського, Дворічанського районів, міста Харкова, села Великі Хутори.

Наші спортсмени змагалися в таких видах спорту: гирьовий спорт – Ярослав Стаднік, теніс настільний – Сергій Трофимченко, шашки – Олександр Самородов, міні-футбол (вікова категорія 35+) – Сергій Чуприна, Федір Качан, Василь Тютюнник, Руслан Кіндяков, Денис Гриб, Володимир Ракша, Валерій Набродов, Віктор Біруков, Сергій Трофимченко, Костянтин Стокін.

Першими в боротьбу за призи вступили гирьовики, які виконували вправу «поштовх» гирею 32 кг. Здобуток нашого силача Я. Стадніка - 43 «поштовхи» і заслужена перемога.

Дуже сильними за складом учасників були змагання шашкістів. Але нашому представнику вдалося показати гарний результат у компанії багаторазових призерів та переможців обласних та Всеукраїнських турнірів. За підсумками всіх зіграних партій О. Самородов посів третє місце.

До участі в змаганнях з тенісу настільного нашій команді не вдалося залучити найсильніших, але все ж таки С. Трофимченко продемонстрував непогану гру, доклавши максимальних зусиль в усіх поєдинках, та зайняв гідне четверте місце.

Після процедури жеребкування розпочалися і футбольні баталії. В першому турі наші гравці на останній хвилині матчу поступилися суперникам з Великих Хуторів – 2:1, які, до речі, на правах господарів мали привілеї щодо вікових обмежень. Другий поєдинок з командою-фаворитом Шевченківського району був не менш напруженим, але вдалася взнаки слабка зіграність наших футболістів. Отже: 5:0 на користь суперника. В матчі за третє місце проти команди Печенізького р-ну наші футболісти діяли набагато впевненіше. Вдавалося контролювати м’яч та розігрувати комбінації. В кінці матчу після чергової вдалої дії не вдалося завдати точного удару по воротам і зрівняти рахунок, тож поразка 2:1 і четверте місце в змаганнях з міні-футболу.

Окрасою цього спортивного свята стали змагання чоловічих та жіночих волейбольних команд, в складі яких виступали справжні майстри цієї гри. На обладнаному по сучасному спортивному майданчику для гри на свіжому повітрі волейболісти продемонстрували висококласну гру. Взагалі свято спорту вдалося на славу, про це давали зрозуміти щирі посмішки на обличчях спортсменів. Усі переможці, призери та учасники змагань отримали від спонсорів турніру грошові нагороди.

Відділ освіти, культури, спорту та туризму
Великобурлуцької селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних