Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУБОК ОЛЕКСАНДРА КОСТЕНКА

Дата: 23.10.2020 10:25
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

3 жовтня 2020 року уже вчетверте саме на рідному для футбольної команди «СОКІЛ» (РТП) стадіоні «КОЛОС» (смт Великий Бурлук) проходив традиційний футбольний турнір «КУБОК ОЛЕКСАНДРА КОСТЕНКА». Організатори та спонсори спортивних змагань вирішили проводити їх в цьому році лише серед команд ветеранів, так як команди-учасниці Чемпіонату Великобурлуччини з футболу та Кубку Великобурлуччини з футболу мали напружений графік матчів у зв’язку з карантинними обмеженнями. Вшанувати пам’ять капітана «СОКОЛУ» приїхало більше тридцяти футболістів Великобурлуччини, серед них і одноклубники Олександра Костенка, і ті хто вів з ним на полі запеклі протиборства. Перед початком змагань до учасників звернувся Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, який висловив вдячність футболістам-ветеранам, нагадав усім присутнім про славетне спортивне життя Олександра як футболіста та співзасновника команди «СОКІЛ», побажав успіхів на футбольному полі.

І ось настала жадана мить: на поле, під звуки знаменитого футбольного маршу, виходять команди ветеранів Великобурлуччини та «СОКОЛУ», даруючи вболівальникам усмішки на своїх обличчях. З блиском та жагою до перемоги в очах, давні суперники поринули у вир футбольних пристрастей. Приємно було бачити що ветерани-футболісти ще досить вправно справляються з «круглим», грають в комбінаційний футбол та на повну відпрацьовують в захисті. Матч, який подарував вболівальникам купу справжніх емоцій, закінчився з рахунком 4:3 на користь збірної команди ветеранів Великобурлуччини, капітан якої, Володимир Косовицький, після вручення підняв над головою красень Кубок.

Кращі гравці турніру були нагороджені грамотами, команди крім спортивних призів отримали і грошову винагороду. Організатори турніру висловлюють повагу та подяку за допомогу в проведенні турніру Дмитру Оверку, Сергію Бутенку, спонсорам турніру: О. Сорокіну, Л. Мулику, В. Синицькому, Д. Пархоменку, В. Кравченку, Р. Кіндякову, В. Єфіменку, В. Набродову, Ю. Носачу, С. Чуприні, Г. Ковтуну, В. Попову.

Головний спеціаліст відділу освіти,
культури, спорту та туризму
Євген АНТОНЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних