Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання виконавчого комітету Великобурлуцької селищної ради

Дата: 03.02.2021 10:22
Кількість переглядів: 634

29 січня поточного року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Великобурлуцької селищної ради, в ході якого було розглянуто ряд актуальних організаційних питань. Значну увагу було зосереджено на питанні організації роботи Управління освіти, культури і спорту ради, а саме термінового вирішення проблеми із забезпечення закладів освіти, культури і спорту електричною енергією, природним газом, тепловою енергією, продуктами харчування, послугами зв’язку для належного їх функціонування. Заслухавши та обговоривши доповідь начальника Управління Олександра Мельникова з вище зазначеного питання, виконавчим комітетом селищної ради визнано його роботу з даного напрямку незадовільною. Йому було надано ряд доручень щодо термінового проведення необхідних тендерних процедур та укладення договорів.

На засіданні виконкому було затверджено Перелік закладів, підпорядкованих Великобурлуцькій селищній раді, які облаштовано вузлами обліку електричної енергії. Було внесено зміни до персональних складів адміністративної комісії виконавчого комітету Великобурлуцької селищної ради та житлової комісії, а також створено комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету ради.

Розглянувши лист директора Великобурлуцького КВКП «Водоканал» Олександра Пономаря щодо затвердження норм надання послуг з поводження з побутовими відходами на період 2021-2026 роки для всіх категорій споживачів, виконавчий комітет селищної ради прийняв рішення створити відповідну комісію з перевірки та аналізу норм надання зазначених послуг.

В ході засідання було підбито підсумки надання виконавчим комітетом у 2020 році матеріальної допомоги мешканцям громади в рамках Програми соціального захисту окремих категорій населення Великобурлуцької селищної ради. З відповідною інформацією виступила секретар виконкому Ганна Крюк.

На засіданні виконкому було розглянуто 9 заяв громадян, які звернулися за наданням їм одноразової матеріальної допомоги у зв’язку з довготривалим лікуванням та проведенням хірургічних операцій, а також 2 заяви на матеріальну допомогу на поховання. По всіх заявах прийнято позитивні рішення.

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначають в Україні 15 лютого, згідно Програми соціального захисту окремих категорій населення Великобурлуцької селищної ради на 2021 рік, одноразову матеріальну допомогу в розмірі 1000 грн кожному, отримають  воїни –інтернаціоналісти. Відповідне рішення підтримали члени виконкому селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних