Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зміни в громаді починаються з тебе

Дата: 03.07.2020 09:34
Кількість переглядів: 524

23 червня 2020 року в смт Великий Бурлук у ході реалізації проєкту «Зміни в громаді починаються з тебе» відбулося проведення круглого столу у формі зустрічі 20 представників громадських ініціатив, громадських організацій, лідерів громадської думки та представників органів місцевого самоврядування.

Під час круглого столу була представлена місцева реформаторська коаліція, до складу якої увійшли представники двох громадських організацій: відокремленого підрозділу громадської організації «Спілка ветеранів антитерористичної операції» у Великобурлуцькому районі та громадської організації «Слобожаночка». Представники даних організацій підписали Хартію (Меморандум) Великобурлуцької реформаторської коаліції.

Представниками громадського сектору була презентована Дорожня карта реформ Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади, розроблена у рамках заходів проєкту «Зміни в громаді починаються з тебе». Абсолютною більшістю Дорожня карта реформи громади була затверджена. У ході обговорення було висловлено бажання місцевих громадських лідерів про збільшення у цьому році кількості членів коаліційної угоди – представників громадських організацій та об’єднань громади.

Довідка: Проєкт «Зміни в громаді починаються з тебе» реалізується Чугуївською правозахисною групою в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.