Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцький селищний голова з візитом у Польщі

Дата: 12.04.2019 08:53
Кількість переглядів: 598

Делегація Харківської області, в складі якої і Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, перебуває з 07 по 14 квітня з черговим візитом у Польщі. Візит відбувається за організаційної підтримки низки українських та польських установ і організацій. Представників Харківщини у місті Варшава тепло зустрічали працівники цього проекту з польської сторони.

Делегація відвідала Агенцію розвитку Мазовецького воєводства, де було презентовано організацію, принципи діяльності, ініціативи органів місцевого самоврядування, вплив Агенції розвитку на модернізацію і розвиток сільського господарства та ін.

В ході цього візиту також селищний голова приймав участь в ХІ Балтійському Бізнес Форумі в місті Свіноуйсьце. Ідея Балтійського Бізнес Форуму - посилити економічне співробітництво в регіоні Адріатичного, Балтійського та Чорного морів. Вона охоплює як держави-члени Європейського Союзу, так і значні економіки, які не належать до Євросоюзу, такі як Україна та Туреччина. Основні ж питання Форуму 10-11 квітня цього року, який став майданчиком для спілкування представників місцевого самоврядування, влади й бізнесу Польщі та України, - енергоефективність та діяльність органів місцевого самоврядування. Тематика дискусій на Форумі стосувалася здебільшого відносин органів самоврядування і підприємництва, туристичного просування громад тощо.

У ході спілкування польські колеги та підприємці поділилися своїм досвідом та підходом до багатьох моментів ведення бізнесу, розповіли про власні практичні напрацювання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних