Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття реконструйованого стадіону

Дата: 29.08.2018 08:44
Кількість переглядів: 566

25 серпня 2018 року в святковий День Великобурлуцької територіальної громади відбулося урочисте відкриття реконструйованого стадіону, який з моменту будівництва в 1963 році не ремонтували жодного разу.

Роботи з відновлення виконувалися в рамках соціального проекту Великобурлуцької селищної ради за підтримки Харківської обласної державної адміністрації. Результати проведених на спортивній споруді робіт оглянула голова ХОДА Юлія Світлична.

На території стадіону провели реставрацію будівлі: накрили дах, замінили вікна на пластикові, встановили двері, ззовні провели штукатурні та оздоблювальні роботи, всередині стіни закрили вологостійким гіпсокартоном, а стелю – пластиком, підлогу – плиткою. Обладнали дві роздягальні для гравців команд,  встановили чотири душові кабінки, умивальники, забезпечили приміщення холодною та гарячою водою, облаштували кімнату для арбітрів. Для вболівальників встановлено зручні крісла, полагоджено і пофарбовано футбольні та вхідні ворота, огорожу навколо спортивної споруди. Зараз вже створені всі умови для стабільного функціонування стадіону як футбольної арени Великобурлуцької громади.

Проте роботи не завершуються, в подальшому заплановано встановити накриття над трибунами та ряд місць для вболівальників на іншій стороні поля, збудувати нову вбиральню та підтримувати територію стадіону в належному стані.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних