Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття реконструйованого стадіону

Дата: 29.08.2018 08:44
Кількість переглядів: 552

25 серпня 2018 року в святковий День Великобурлуцької територіальної громади відбулося урочисте відкриття реконструйованого стадіону, який з моменту будівництва в 1963 році не ремонтували жодного разу.

Роботи з відновлення виконувалися в рамках соціального проекту Великобурлуцької селищної ради за підтримки Харківської обласної державної адміністрації. Результати проведених на спортивній споруді робіт оглянула голова ХОДА Юлія Світлична.

На території стадіону провели реставрацію будівлі: накрили дах, замінили вікна на пластикові, встановили двері, ззовні провели штукатурні та оздоблювальні роботи, всередині стіни закрили вологостійким гіпсокартоном, а стелю – пластиком, підлогу – плиткою. Обладнали дві роздягальні для гравців команд,  встановили чотири душові кабінки, умивальники, забезпечили приміщення холодною та гарячою водою, облаштували кімнату для арбітрів. Для вболівальників встановлено зручні крісла, полагоджено і пофарбовано футбольні та вхідні ворота, огорожу навколо спортивної споруди. Зараз вже створені всі умови для стабільного функціонування стадіону як футбольної арени Великобурлуцької громади.

Проте роботи не завершуються, в подальшому заплановано встановити накриття над трибунами та ряд місць для вболівальників на іншій стороні поля, збудувати нову вбиральню та підтримувати територію стадіону в належному стані.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних