Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІІІ Польсько-український форум місцевого самоврядування

Дата: 18.10.2018 08:32
Кількість переглядів: 587

Фото без опису

Великобурлуцький селищний голова В.Терещенко та представники селищної ради взяли участь в пленарному засіданні ІІІ Польсько-українського форуму місцевого самоврядування, який відбувся в м. Харкові 16 жовтня 2018 року.

На заході були присутні голова Харківської обласної державної адміністрації Ю.Світлична, голова Харківської обласної ради С.Чернов, Генеральний консул Республіки Польща у місті Харкові  Януш Яблонський, президент Польсько-української господарчої палати, президент Міжнародного об’єднання «Європа-Північ-Схід» Яцек Пєхота, директор українських програм Фонду міжнародної солідарності Адам Зауер, представники об’єднаних територіальних громад області, експерти Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування та польських партнерів.

У рамках форуму відбулися дві панельні дискусії, які були присвячені питанням енергоефективності та соціальним послугам у ОТГ.

У ході першої панельної дискусії Форуму організатори презентували пілотний проект Польсько-української господарчої палати «Нова Енергія – енергетично спроможна громада», який завдяки співпраці польської та української сторін стартував на території п’ятьох об’єднаних територіальних громад Харківської області.

Другою важливою сферою обговорення на Форумі була тема «Інвестиції в людей» - Соціальні послуги в ОТГ як інструмент розвитку людського капіталу. У ході дискусії обговорено нові стандарти соціальних послуг для мешканців громад та шляхи створення комфортних умов життя у громадах. Польські та українські експерти поділилися також власним досвідом щодо цього питання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних