Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський дистанційний конкурс образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «БИТВА ЖАНРІВ - ART»

Дата: 09.11.2020 08:31
Кількість переглядів: 892

    У вересні-листопаді 2020 року в м. Київ з метою популяризації дитячої та юнацької творчості в Україні, розвитку та підвищення професійної майстерності,  прагнення до досягнення високих результатів в діяльності, в тому числі викладацької проходив Всеукраїнський дистанційний конкурс образотворчого      та      декоративно-прикладного       мистецтва  «БИТВА ЖАНРІВ - ART».

У журі конкурсу були залучені висококваліфіковані фахівці в галузі культури і мистецтва (Л.Рожко-Павленко мистецтвознавець, Л.Корницька викладач декоративного мистецтва Хмельницького Національного університету), медійні особистості (Н.Байдюк художник-живописець, Д.Дарьїна web-дизайнер обласного центру культури і мистецтв), Заслужені працівники культури України (Н.Головачук, А.Бєлеванцев та інш.), члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України (Н.Борецька, В.Раковський та інш.)

Серед 890 учасників майже з усіх куточків нашої країни були  і учениці класу образотворчого мистецтва КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа» Віра Лелюк та Єва Придацька.

Дівчата  гідно представили свою школу, поклавши в скарбничку Великобурлуччини два других місцях у номінації «Образотворче мистецтво» (Віра серед юніорів: 14-17 років, Єва серед старшої вікової категорії : 11-13 років).

Організатори конкурсу нагородили переможниць дипломами, фірмовими кубками, медалями та  висловили подяку викладачу А.О.Придацькій за високий професіоналізм у роботі, особистий внесок у розвиток талановитих дітей та молоді, за надану їм можливість проявити свою індивідуальність.

Для кожної цілеспрямованої людини окрім віри у власні сили, підтримки близьких, важлива професійна оцінка. Тож нехай вдалий старт надихне юних художниць на подальше підкорення творчих вершин!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.