Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський дистанційний конкурс образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «БИТВА ЖАНРІВ - ART»

Дата: 09.11.2020 08:31
Кількість переглядів: 910

    У вересні-листопаді 2020 року в м. Київ з метою популяризації дитячої та юнацької творчості в Україні, розвитку та підвищення професійної майстерності,  прагнення до досягнення високих результатів в діяльності, в тому числі викладацької проходив Всеукраїнський дистанційний конкурс образотворчого      та      декоративно-прикладного       мистецтва  «БИТВА ЖАНРІВ - ART».

У журі конкурсу були залучені висококваліфіковані фахівці в галузі культури і мистецтва (Л.Рожко-Павленко мистецтвознавець, Л.Корницька викладач декоративного мистецтва Хмельницького Національного університету), медійні особистості (Н.Байдюк художник-живописець, Д.Дарьїна web-дизайнер обласного центру культури і мистецтв), Заслужені працівники культури України (Н.Головачук, А.Бєлеванцев та інш.), члени Національної спілки майстрів народного мистецтва України (Н.Борецька, В.Раковський та інш.)

Серед 890 учасників майже з усіх куточків нашої країни були  і учениці класу образотворчого мистецтва КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа» Віра Лелюк та Єва Придацька.

Дівчата  гідно представили свою школу, поклавши в скарбничку Великобурлуччини два других місцях у номінації «Образотворче мистецтво» (Віра серед юніорів: 14-17 років, Єва серед старшої вікової категорії : 11-13 років).

Організатори конкурсу нагородили переможниць дипломами, фірмовими кубками, медалями та  висловили подяку викладачу А.О.Придацькій за високий професіоналізм у роботі, особистий внесок у розвиток талановитих дітей та молоді, за надану їм можливість проявити свою індивідуальність.

Для кожної цілеспрямованої людини окрім віри у власні сили, підтримки близьких, важлива професійна оцінка. Тож нехай вдалий старт надихне юних художниць на подальше підкорення творчих вершин!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних