Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний квест «Наркотики – не моя тема»

Дата: 28.05.2019 08:21
Кількість переглядів: 733

22 травня на базі КЗ "Площанський ліцей" у мальовничій парковій зоні відбувся профілактичний квест "Наркотики- не моя тема" для учнів 8-10 класів закладів загальної середньої освіти Великобурлуцької ОТГ.

Для проведення Квесту завітали команди Центру для підлітків «Компас» благодійної організації «Харківський Благодійний Фонд «Благо», громадської організації «Здорова нація – майбутнє України, волонтер–координатор напрямку популяризації першої допомоги Молодіжної Ради Червоного Хреста Харківської області Софіко, старший інспектор відділу ювенальної превенції ГУНП в Харківській області Андрій Стадник та старший інспектор з особливих доручень відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Харківській області Максим Петухов.

Захід було організовано та проведено за фінансової підтримки генерального директора ПОСП «Бурлуцьке» І.М.Філімонова та Великобурлуцького селищного голови В.М.Терещенка.

Під час урочистого відкриття заходу до його учасників звернулися з привітаннями Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, голова Великобурлуцької районної державної адміністрації Ігор Коваленко, начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради Олександр Мельников та керівник Центру для підлітків «Компас» Олександр Могилка. Почесні гості побажали дітям постійно вдосконалюватися і розвиватися, закликали не піддаватися шкідливим спокусам, а свою унікальність проявляти у спорті, у знаннях та в праці.

У заході взяли участь 95 учнів з КЗ «Площанський ліцей», КЗ «Великобурлуцький ліцей», КЗ «Першогнилицький ліцей». Учасники були розподілені на 10 команд, кожна з  яких обирала собі назву, девіз, капітана та повинна була пройти 10 тематичних локацій.

Після цього розпочалася захоплююча гра, під час якої на учасників чекали цікаві тренінги, кросворди і ребуси, завдання на логічне мислення, фізичні вправи.

Діти, проходячи Квест, не тільки дізнавалися більше про шкідливість наркотиків, але й повинні були продемонструвати знання, вміння, кмітливість, вправність та фізичну підготовку.

По закінченню Квесту були визначені переможці: бронзу та срібло вибороли команди КЗ «Площанський ліцей» «Орлята» та «Кульбабки», а золото – команда «Життєлюби» КЗ «Великобурлуцький ліцей». Команда КЗ «Першогнилицький ліцей» отримала відзнаку від модератора Софіко.

Всі учасники заходу отримали солодкі подарунки,  кожна команда – грамоти, а переможці – медалі від директора ПОСП «Бурлуцьке» І.М.Філімонова.

Діти залишали Плоске трішки втомленими, але у піднесеному настрої та з морем позитивних емоцій. Проведення такого феєричного Квесту показало, що організатори та учні спрямовані на подальшу співпрацю. Діти з великим задоволенням готові брати участь у подібних заходах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних