Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка рятівникам

Дата: 06.10.2020 08:15
Кількість переглядів: 613

28-го вересня 2020 року о 7-ій годині вечора розпочалася пожежа, яка охопила луки по вулицях Лугова села Балка, Зарічна смт Великий Бурлук, Горького села Плоске. Полум’я знищило понад 25 гектарів очерету та загрожувало помешканням громадян - вогонь почав проникати у двори 10 житлових будинків. Силами особового складу пожежної частини, за допомоги мешканців цих вулиць, пожежу вдалося ліквідувати у 2-ій годині ночі.

До селищної ради надійшло колективне звернення від мешканців вулиці Горького села Плоске з проханням відзначити колектив 12-ДПРЧ Великобурлуцького району ГУ ДСНС України у Харківській області за високопрофесійну роботу у боротьбі з вогняною стихією. І сьогодні, 6-го жовтня, Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко відвідав чергову частину та вручив Подяку за самовідданість і відвагу у спасінні людських життів, майна, за надану високопрофесійну допомогу під час ліквідації пожежі 28-го вересня 2020 року.

Проте хочеться ще раз звернути увагу громадян на необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки, не розводити багаття поблизу будівель та споруд! Спалювання сухої трави шкодить навколишньому середовищу, а їдкий дим – здоров’ю людей!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних