Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Веселі та пізнавальні весняні канікули

Дата: 05.04.2019 08:14
Кількість переглядів: 647

Канікули!... Це особливі дні, яких з нетерпінням чекають усі учні ліцею. У цьому році діти провели їх не тільки радісно, безтурботно та весело, а й корисно.

За підтримки Великобурлуцького селищного голови В.М.Терещенка та генерального директора ПОСП «Бурлуцьке» І.М.Філімонова, учні 1-3-х класів КЗ «Площанський ліцей Великобурлуцької селищної ради» вирішили урізноманітнити весняні канікули поїздкою до Харківського державного академічного театру ляльок імені В.А.Афанасьєва.

Ляльковий театр розташований в центрі міста. Ця затишна будівля - пам'ятка архітектури. Діти перед виставою побували в музеї, розглянули більше 11 000 експонатів: ляльки, афіші, макети, сувеніри, ескізи ляльок, театральні програми і фотографії з безліч країн світу. З гамірливої вулиці діти потрапили ніби до іншого світу - спокійного, таємничого світу героїв. Важкі штори на дверях до глядацької зали запросили на виставу «Білосніжка та семеро гномів». Діти щиро повірили в те, що відбувалося в театральному дійстві, сприймаючи гру як життя. Усе це виглядало захопливо. Усім глядачам дуже сподобалася вистава, гра героїв, їхні яскраві костюми.

Після театру ляльок учні відвідали один із найстаріших музеїв Європи - Харківський музей природи національного університету імені В.Н.Каразіна. Там знаходиться більш ніж 250 тисяч експонатів. Діти ознайомилися з історією виникнення життя на нашій планеті. Малечі сподобалися натуральні експонати комах, плазунів, риб, птахів, звірів, які мешкають в різних куточках Землі.

Найбільше враження справили скелети синього кита та кашалота, довжина яких сягає 20 метрів, а також діорами «Пташиний базар» та «Далекосхідні ластоногі». Школярі отримали позитивний настрій та незабутні враження від поїздки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних