Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося пленарне засідання 18 сесії Великобурлуцької селищної ради 8 скликання

Дата: 30.09.2021 08:49
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

У роботі сесії, яку 29 вересня провів Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, взяли участь 19 з 26 депутатів, а також керівники структурних підрозділів селищної ради та ряду комунальних установ і організацій Великобурлуцької громади.

Всього на засіданні депутатським корпусом було розглянуто 14 питань, по кожному з яких прийнято відповідні рішення.

Так, були внесені зміни до ряду програм, а саме: Програми щодо відзначення, матеріального заохочення художніх колективів та окремих осіб Великобурлуцької територіальної громади на 2021 – 2023 роки; Програми по поновленню мереж, споруд водопостачання і водовідведення та ремонтно-технічної бази Великобурлуцького КВКП «Водоканал» на 2021 рік; Програми благоустрою смт Великий Бурлук на 2021 рік; Програми розвитку фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Великобурлуцької селищної ради на 2021-2025 роки.

Також прийнято рішення про внесення змін до структури Комунальної установи «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Великобурлуцької селищної ради; про передачу товаро-матеріальних цінностей з балансу Великобурлуцької селищної ради на баланс Великобурлуцького КВКП «Водоканал»; про внесення змін до рішення 3 сесії 8 скликання № 76-8 від 23 грудня 2020 року Великобурлуцької селищної ради «Про бюджет Великобурлуцької селищної територіальної громади на 2021 рік».

Було схвалено текст звернення депутатів Великобурлуцької селищної ради до депутатів Вільхуватської сільської ради та прогноз бюджету Великобурлуцької територіальної громади на 2022-2024 роки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних