Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцька громада пишається творчими перемогами Діани Гонтар

Дата: 17.05.2021 11:13
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

У кожної дитини є свій особливий дар, величезний потенціал, дивна сила, яка примушує її рости та розвиватися. Навіть карантин не є перешкодою для творчості та нових перемог цієї надзвичайно талановитої дівчини, яка, незважаючи на свій юний вік, має велику кількість досягнень.

Гордість Великобурлуцької громади Діана Гонтар протягом 2020-2021 навчального року, гідно представляла свій рідний край на обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсах та фестивалях. Назвемо декілька з них.

Міжнародний фестиваль-конкурс «Нова Ера Талантів 2020», у якому Діана Гонтар дистанційно взяла участь та отримала почесний диплом Лауреата ІІ ступеню, а також подарунковий сертифікат на 300 євро для відпочинку у таборі  «Вместе» Болгарія м. Кітен.

 На високому рівні Діана представила Великобурлуччину у Міжнародному конкурсі – фестивалі музики, пісні, танцю та декоративно- прикладного мистецтва «Талановиті діти України» та отримала звання Лауреат І ступеню.

У Всеукраїнському дистанційному багатожанровому конкурсі мистецтв «Родина ім. Назарія Яремчука», що проходив у м. Київ, в номінації вокал, 4 вікова категорія з піснею «Блакитний птах» Діана отримала диплом Лауреата І ступеню.

Неймовірна перемога  Діани Гонтар та її викладачки Інни Рєзнік та титул ГРАН-ПРІ у Міжнародному фестивалі «POD JEDNYM NIEBEM» від організаторів ВГО «Талановиті Діти України» та за підтримки польської культури.

Від організаторів ВГО «Талановиті Діти України», за підтримки Міністерства культури України відбувся Міжнародний конкурс «ON-LINE INTERNATIONAL FASTIVAL OF ТALENTS 2021». Діана Гонтар має не лише чарівний голос, також вона є ученицею третього класу КЗ «Великобурлуцька дитяча музична школа» (клас фортепіано, викладачка Інна Рєзнік). У конкурсній програмі,  в номінації «Фортепіано», виконавши твори обр. М. Леонтовича «Щедрик»; Й.С. Бах Маленька прелюдія №8, фа-мажор; В.А. Моцарт Соната №6, До-мажор,  Діана здобула блискучу перемогу та отримала Диплом Лауреата І ступеню. Викладачці Інні Рєзнік вручили Диплом за особистий внесок у розвиток і збереження мистецтва.

Діана Гонтар була нагороджена дипломом переможця І ступеню фестивалю «Патріотичної пісні», організованому Харківським обласним центром молоді з метою збереження та підтримки національних, культурних традицій України та українського мистецтва.

Коли разом працюють творчі, цілеспрямовані особистості, вони неодмінно досягають успіху! Висловлюємо велику вдячність батькам Діани Гонтар та викладачці Інні Рєзнік, а Діані бажаємо нових перемог!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних